aaaaa
- - - Actualizat - - -
scrisesem altceva și n-am mai putut să șterg, de aceea am scris „aaaaa”
stimate amfitrion, comentariul meu de mai sus era plin de „zâmbilici” rotunzi și galbeni... mai pun unu aici
lăsați să citească oamenii ?nt?i, să ne r?dem puțin
chiar eram curios cine se supără primul :P
- - - Actualizat - - -
am oarecare regret că viața nu se lasă condusă de om, ci e tocmai invers.
vă asigur că inspirație am prea multă. că doar cele 120 de strofe dedicate oamenilor din AmaTur le-am scris fără să dorm noaptea, de teamă să nu-mi pierd ideile care-mi veneau g?rlă
nici nu-i nevoie să fiu „provocat”... dacă aș avea viața la dispoziție să fac ce vreau și când vreau, garantez că într-un an aș scrie 365 de strofe noi! sau poate și mai multe, depinde unde m-aș duce și cu ce oameni m-aș întâlni acolo.
nu-s scriitor de meserie și nu știu cum să fac să mă angajeze cineva ca scriitor, că dacă aș reuși, ce-am scris mai sus ar fi o joacă de copii
eu acum, în timp ce scriu comentariul ăsta, sunt „la masa de joc” de fapt...
- - - Actualizat - - -
scrisesem altceva și n-am mai putut să șterg, de aceea am scris „aaaaa”
stimate amfitrion, comentariul meu de mai sus era plin de „zâmbilici” rotunzi și galbeni... mai pun unu aici
lăsați să citească oamenii ?nt?i, să ne r?dem puțin
chiar eram curios cine se supără primul :P
- - - Actualizat - - -
Postat în original de AlexSB
Vezi post
vă asigur că inspirație am prea multă. că doar cele 120 de strofe dedicate oamenilor din AmaTur le-am scris fără să dorm noaptea, de teamă să nu-mi pierd ideile care-mi veneau g?rlă
nici nu-i nevoie să fiu „provocat”... dacă aș avea viața la dispoziție să fac ce vreau și când vreau, garantez că într-un an aș scrie 365 de strofe noi! sau poate și mai multe, depinde unde m-aș duce și cu ce oameni m-aș întâlni acolo.
nu-s scriitor de meserie și nu știu cum să fac să mă angajeze cineva ca scriitor, că dacă aș reuși, ce-am scris mai sus ar fi o joacă de copii
Postat în original de AlexSB
Vezi post
Comentariu