Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Lăsați-mi si mie careva adresa unde se afla sala ca o sa fiu 1 luna la Orastie cu serviciul si vreau sa trec si eu sa vad o sala frumoasa si poate se îndura careva sa dea câteva mingi cu mine. Cu stima si multumesc!!!
Pe sos. Alba Iulia, vis a vis de Metro Sibiu, iesirea spre Aeroport - Sala Aria. Te asteptam la sala!
Am profesori foarte buni, de la fiecare incerc să ?nvăț ceva și pentru asta le mulțumesc! Pe modelul: ? Cine n-are bătr?ni să-și....? ia jucători cu iarbă, un rău necesar, zic eu și putem progresa împreună! Marius B. aștept să te faci sănătos, noi toți avem nevoie de tine.
Felicitari Dane cred ca esti singurul Ierbar care într- un timp atât de scurt a făcut asemenea progrese , ca sa nu mai vorbim de cupele și locurile cistiagate
și în același timp să ram?na modest
Toată stima mea
Adonis
Clasament
Turneu - Local - Sibiu - Toate Categoriile - 20.10.2016
"Locurile
Nume prenume - Localitatea"
Imi puteti da va rog niste detalii legate de Turneu - Local - Sibiu - Toate Categoriile
- la ce ora incepe
- taxa de inscriere
As dori sa particip si eu astazi
mersi !
Imi puteti da va rog niste detalii legate de Turneu - Local - Sibiu - Toate Categoriile
- la ce ora incepe
- taxa de inscriere
As dori sa particip si eu astazi
mersi !
Comentariu