Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
FH - TIBHAR EVOLUTION - FX-P | BH - TIBHAR EVOLUTION - EL-P | RK - BUTTERFLY - PETR KORBEL-FL (OFF) | DACA TE ANTRENEZI CU GREU, NU NUMAI CA VEI FI "GREU" DAR VEI FI SI GREU DE INVINS
Am facut un scurt calcul pe baza listei actualizate adineauri de Florin, si, vorba aia, daca duminica viitoare s-ar organiza alegerile chiar ca se adevereste supozitia din postul 3: la amatori va fi greu sa te califici din inferioare... N-as vrea sa intru in detaliile de genul 11 inscrisi cu media 17,oo-17,99, 1o inscrisi cu media 16,oo-16,99, spun numai ca in acest moment sunt exact 48 de concurenti cu media de peste 14,oo - fix cate 3 in fiecare grupa -, si spre norocul competitiei si printre cei cu medii mai mici sunt colegi care pot chiar sa-si castige grupa.
Deci, Florine, daca se poate, te rugam sa pregatesti o camera video si pentru intrecerea "pinguinilor"/amatorilor.
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Dl' tokosp , indicat a-r fi sa folositi epitetul "pinguini" cu rezerve (nu de alta dar si eu ma incadrez la respectiva categorie [emoji3] ) ,insa nu cred ca simpaticele pasari nezburatoare si-ar dorii sa fie amatoare in ceea ce fac!
[emoji3] Stiu ca a-ti preluat cuvantul de la cineva caruia i-i place in mod deosebit 'mediul' lichid (precum pinguinilor) dar hai sa revenim cu picioarele pe pamant!
Ne-ar face si noua mare placere sa fim alaturi de voi,avem niste probleme pe care speram sa le depasim saptamana asta,oricum vom anunta din timp daca este ceva.
Din Targoviște:
Dumtra David,Lazaroiu Adrian-OPEN
Darmaz Ion-Amatori
Comentariu