Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Mulțumesc tuturor că ați venit.
Mulțumesc prietenilor care au stat alături.
Mulțumesc Primăriei Comănești , d-lui Narcis Jitaru.
Domnului Director Anastasiu Constantin sa nu te schimbi niciodată.
Profului Silviu Buliga. (mi-am adus aminte ca ai paleta tre sa joci și tu)
Sponsori :Gabi Darie, Pizzeria "Don Luciano", Iordache Cătălin și mulți alții fără de care nu ar s-ar fi ?nfăptuit atâtea.
Antrenorilor de la Moinești pentru masa.
Se înscrie SEBASTIAN MARTZ de la COMĂNEȘTI.
Vă așteptăm la anul!
Ultima editare de rogerpustiu; 30.aug.2014, 21:41.
splendid,mai mult ca perfect,felicitari organizatorilor,participantilor si de ce nu sustinatorilor sau sustinatoarelor,voi veni negresit si la anu.............
Numai cuvinte de lauda la adresa organizatorilor! Absolut perfect. Nu am fost la prea multe concursuri, insa aici organizarea a fost impecabila. Felicitari tuturor celor implicati si s-o tineti tot asa!!
BRAVOOOO !!
Ultima editare de marian oancea; 30.aug.2014, 22:53.
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Felicitari castigatorului, Adrian Tiganisteanu, un ”materialist desavarsit”, care a avut niste meciuri extrem de grele, in special in semifinala cu Raluca Malache, insa pana la urma experienta ”materialului” său si-a spus cuvantul.
Ultima editare de marian oancea; 31.aug.2014, 07:47.
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Felicitari Gabii.un turneu foarte reusit.totul a fost facut ca la carte.bravo! am fost primiti cu o ospitalitate incredibila.Felicitari inca o data pentru turneu.si felicitari castigatorilor cat si invinsilor
Am filmat doar festivitatea de premiere. Am vazut ca d-l Dumitrescu filma meciurile din semifinale si finala.Poate reuseste sa le posteze si d-lui.
Inca odata felicitari d-lui ”Roger-puștiu” pentru un turneu atat de reusit!
Bravo Comănești!
Ultima editare de marian oancea; 01.sep.2014, 15:01.
Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu