Felicitari Cristi ! Ma uimesti in continuare.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Memorialul Paneth Farkas editia a V-a Cluj Napoca 20 septembrie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 25.mar.2013
- 872
- Oravita
- 50
Likes given: 449Likes received: 314
Va multumim ptr buna primire si organizare.Speram sa mai venim..Echipa de Tenis din Oravita va ureaza succes tuturor pe mai departe!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de iuliu zedler Vezi postFelicitari Cristi ! Ma uimesti in continuare.
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 913
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 45Likes received: 38
Desfasurarea turneului in 2 sali a fost o idee foarte buna. La open lucrurile au mers struna. Sala frumoasa, lumina buna, spatiu foarte generos.O echipa de organizare foarte prompta. Bravo Mihai.Hurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 856
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 85Likes received: 231
Foarte frumoasa sala, cu spatiu mare la fiecare masa de joc, si inca de la inceputul turneului Open! Felicitari echpei de organizatori de la Open, condusa de Mihai Miron. O idee dtralucita sa se joace in doua sali diferite, incepand ambele categorii deodata de dimineata. Intr-un cuvant, o fost un turneu Open desfasurat impecabil, cu meciuri spectaculoase si cu un castigator meritat. Felicitari Deian Sorescu!
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6975
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 458
Felicitari Claudiu Ando ! O pozitie mai mult decat onoranta la open !!! Si nici nu stii cati fani ai ...
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
A fost frumos,m-am simtit bine. Felicitari Adi Catricicau, precum si participantilor din Oravita, care si-au pus in gind sa bata pe toata lumea Multumim organizatorilor !
Sa ne vedem sanatosi !
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de GeluBv Vezi postCristi adevereste pronosticul! Am spus ca urca repede si mă bucur pentru el. Felicitari atat lui Cristi cat si lui Adi Catricicau (cu ambii m-am cunoscut in tabara).
Felicitari Adi,felicitari Cristi si tineti-o tot asa.
EMI
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Un turneu foarte reusit , cel putin la open au fost conditii de nota 10 spatiu suficient , lumina buna , fara condens, iar adversarii foarte buni , meciuri foarte spectaculoase .Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Oare pe mine m-ati sarit din clasament?
- - - Actualizat - - -
Oare pe mine m-ati sarit din clasament? Dupa ce-am transpirat atat si am ajuns si in superioare!
- - - Actualizat - - -
Sau ati simtit ca e cazul sa ma promovati la Open ?
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Mihai (open), Shuni (amatori), mai intai sa va felicit pentru ca turneul s-a ridicat la valoarea asteptata,...am sa va rog doua lucruri:
-absentii nemotivati aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...u-se-prezinta;
-ambele clasamente sa le transportati aici http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...eptembrie-2014.
Multumesc!
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
Absentii nemotivati vor fi comunicati miine ,clasamentele transportate tot miine dupa ce verificam sa nu fie greseli.Multumim pentru intelegere.
Comentariu
organizator local- 25.mar.2013
- 872
- Oravita
- 50
Likes given: 449Likes received: 314
Felicitari Deian!!Multumesc d-lui Gogu Gabriel ptr partida frumoasa din sferturi!!.Va felicit ptr fair play-ul si devotamentul pe care i-l aveti la masa de joc!(Scuze ptr Bistrița!!).Va salut si sper sa va pun mai multe prob la urm turneu!!(Put Gabriel).
- - - Actualizat - - -
Dl Matei,nu vrem sa batem pe nimeni!!!,doar sa nu n.e facem de rusine!!.Trupa din Oravita va saluta si abia asteapta sa va intalneasca la urm Turneu!!Bafta tuturor!!
Comentariu
junior- 07.nov.2013
- 145
- Târnaveni
- 24
Likes given: 3Likes received: 7
Multumesc tuturor !BL: Butterfly Timo Boll Forte
BH: Butterfly Tenergy 80
FH: Butterfly Tenergy 80
Comentariu
Turneu frumos, desfasurarea mult mai rapida decat in anii trecuti datorita inchirierii a 2 sali.
Felicitari si multumiri participantilor si organizatorilor!DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX
Comentariu
junior- 11.oct.2012
- 120
- Cluj-Napoca, str.Tatra 16/19
- 67
Likes given: 0Likes received: 0
Am putut sa stau doar pina la inceputul fazei ELIMINATORII AMATORI.
OBSERVATII
Conform foilor de concurs in total am fost 107 concurenti la AMATORI. In clasament apar doar 106.
1. Toth Laszlo scrie la postul 259, Grupe inferioare Amator. In grupa inferioara nr.8 nu apare PUSCAS IOSIF – Gherla. Pe foaia de concurs apare ca a pierdut toate meciurile cu 0-3. El nu apare nici in CLASAMENT.
2. In grupa inferioara nr.8 FODOR IOSIF – Cluj-Napoca, apare „taiat”.
Ce s-a intimplat? Cine a cistigat meciul dintre Fodor Iosif si Heder Andrei?
Pe foaie ambii au victoria cu 3-0. In clasament, cu victoria e creditat Heder Andrei…
3. Inca nu au aparut scorurile la finala OPEN, semifinalele si finala AMATORI.
REZULTATE GRUPE INFERIOARE AMATORI
- - - Actualizat - - -
REZULTATE GRUPE SUPERIOARE AMATORI
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
FILMELE CEVA MAI TIRZIU.
- - - Actualizat - - -
O prima parte a cronicii miscate.
Ultima editare de Sasaran Mircea; 22.sep.2014, 16:07.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:53.Procesare...X
Comentariu