Noile reglementari in ceea ce priveste lipiciurile VOC si boosterele incep sa faca victime printre jucatorii de top ai tenisului mondial.La openul Austriei Chen Weixing si Kiril Skachov au fost descalificati pt ca paletele lor nu au trecut noile teste referitoare la compusi volatili respectiv cel referitor la grosimea maxima a paletei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ENEZ
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: ENEZ
O avea vro treaba daca un lemn(paleta) e dat cu putin 'lac' donic care nu e pe 'baza de apa' ? mentionez lemn nou(xiom stradivarius), urmand sa fie lipite pe el si fete noi (donic coppa jo silver) cu solutie pe baza de apa (xiom i-bond)Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Salutare, si eu vreau sa stiu daca trebuie sa imi schimb si lemnul care a fost lipit pana acum cu speed glue, daca trec pe fețe si solutie pe baza de apa. Nu exista nici o solutie ca sa imi pastrez lemnul actual fara sa il schimb si pe acesta?
Multumesc
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5725
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1438
Lemnul nu are nici o treaba.Problema profesionistilor este ca majoritatea joaca cu fețe care au burete de dimensiuni maxime,iar daca dau cu booster fața isi mareste putin grosimea,in urma unei reactii chimice.Potzi folosi linistit acelasi lemnof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de Marian023O avea vro treaba daca un lemn(paleta) e dat cu putin 'lac' donic care nu e pe 'baza de apa' ? mentionez lemn nou(xiom stradivarius), urmand sa fie lipite pe el si fete noi (donic coppa jo silver) cu solutie pe baza de apa (xiom i-bond)Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Eu am observat ca majoritatea jucatorilor de top joaca cu aceleasi lemne.
La un lemn lipit cu speed glue daca e curatat bine de solutie si apoi dat cu un smirghel fin si lasat la aer nu mai e nicio problema.
O alta chestie ar fi ca husa paletei sa fie noua,cica daca tii paleta intr-o husa unde a stat paleta lipita cu speed glue pica testul la aparat.
Cam atat...
Comentariu
Postat în original de VISCOPostat în original de Marian023O avea vro treaba daca un lemn(paleta) e dat cu putin 'lac' donic care nu e pe 'baza de apa' ? mentionez lemn nou(xiom stradivarius), urmand sa fie lipite pe el si fete noi (donic coppa jo silver) cu solutie pe baza de apa (xiom i-bond)
nu cred ca mi-ar arde de gluma sa ma trezesc ca nu imi este acceptata paleta de joc, anul acesta era o fata foarte putin mai mica si mi-a zis sa schimb paleta ca nu imi da voie sa joc si doar la anumite rugaminti mi-a dat voie sa o relipesc in 2 min sa mai trag de ea.... in plus platesti niste taxe care sunt foarte scumpe anul acesta au fost 4 mil lei vechi si porma sa vezi ca nu poti juca, mai ales ca e singurul concurs international pt. pers cu dizabilitati de la noi din tara.Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Comentariu
Daca este un concurs cu participare internationala este posibil sa apara si un "Enez" pe acolo asa ca se schimba datele problemei. Eu in locul tau, as tine lemnul fara fete la aerisit, mai tot timpul cat nu este in joc. Teoretic, solventii se evapora fiind volatili. Daca le dai voie!
Si chestia cu husa este adevarata. Daca au stat mult timp palete proaspat relipite in ea, raman reziduri de solventi.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
asa parca mai merge , ms de raspunsBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5725
- Fălticeni
- 64
Likes given: 954Likes received: 1438
Presedintele ITTF Adham Sharara posteaza pe un site de TT nordamerican, http://www.mytabletennis.net.com . El spune ca in luna decembrie, la congresul ITTF se vor stabili perioade de suspendare pt cei ce pica testul ENEZ.
Propun, din nou, ca la inceputul fiecarei competitii Amatur, jucatorii sa fie atentionati sa nu relipeasca paleta in timpul concursului, sa fim cat de cat in spiritul regulamentelelorof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de cata_60Presedintele ITTF Adham Sharara posteaza pe un site de TT nordamerican, http://www.mytabletennis.net.com . El spune ca in luna decembrie, la congresul ITTF se vor stabili perioade de suspendare pt cei ce pica testul ENEZ.
Propun, din nou, ca la inceputul fiecarei competitii Amatur, jucatorii sa fie atentionati sa nu relipeasca paleta in timpul concursului, sa fim cat de cat in spiritul regulamentelelorBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:19.Procesare...X
Comentariu