Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - Topoloveni, 6 septembrie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 16.feb.2011
- 3475
- Pitești / Argeș
- 50
Likes given: 44Likes received: 290
Comentariu
Felicitari echipei de organizatori si doamnei de la bucatarie . A fost un turneu dinamic , cu timpul excelent gestionat , organizare foarte buna, raspunsuri pozitive la toate solicitarile . Revin cu placere la Topolpveni .
Cu stima , Remus.Echipament: www.tenismasa.ro
Comentariu
Ceva filmulete cu finala, semifinale??Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postAs vrea sa subliniez faptul ca nu e vorba despre o gazda ci despre mai multe gazde. Chiar daca pe mine m-ati vazut mereu la calculator si ma ocup de mai toate, la Topoloveni evenimentele se desfasoara datorita unei echipe: Vali Parvan, Adi Gorum, Claudiu Pribeagu, Marius Traistaru, Andrei Airimoaiei, Radu Parvan, Dan Ciuca si altii fac posibile aceste evenimente! Le multumesc tuturor pentru suport!
Comentariu
Un turneu super reusit.
Felicitari in primul rand lui Sorin Botirca si echipei sale pentru organizarea turneului,castigatorilor si tuturor competitorilor.
Voi reveni cu placere.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3532Likes received: 1358
Asteptam cu interes imaginile facute de dl. Claudiu Pribeagu cu aparatul d-lui Sorin Botirca. Semifinalele si finala nu cred ca au fost filmate. Eu am facut cateva videoclipuri, dar nu stiu cum sa le postez. Deabia ma chinui cu pozele (cate 5 bucati la fiecare postare, utilizand butonul din bara de scule din fereastra curenta).Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:46.Procesare...X
Comentariu