Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum sa "faci" o paleta de la A la Z

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Mersi O sa ma interesez si eu pe la banci. Sunt foarte bune preturile pe siteul ala

Comentariu

Cat sa tai fetele ? Am inteles ca tb sa las 1-2 mm ca se mai strang dar intrebarea e cand se intampla fenomenul asta ? In timp sau la o ora doua dupa ce le-am lipit ?

Comentariu

Am reusit sa lipesc fetele ( urmand sfaturile lui Bogdan ) numai ca la capitolul estetica lasa de dorit. Eu nu eram prea bun la lucru manual asa ca arata de parca le-am decupat cu toporul
        In rest toate bune si frumoase... imi place lemnu si mai ramane sa ma acomodez si cu fetele.

De acum incolo o sa pun si eu la fiecare mesaj echipamentul pe care il folosesc. Multumesc mult pentru ajutor si sper sa va ajut si eu in alte probleme !

Comentariu

www.butterfly-world.com ! uita-te acolo shi vezi ce specificatii sunt pt fiecare produs. Diferenta in saritura mingii.....aproape insesizabila . Daca aveti nevoie de ceva lamuri in legatura cu orice...msg sunt asteptate !

Comentariu

andiy_coles ID`u meu de messenger !!!! Sunt jucator profesionist , locul 10 in tara , la momentul actual, victorios asupra campionului balcanic , numerelor 3 shi 4 in Ungaria , Locului 2 in Grecia , locul 4 in Belarus , un set castigat in fața locului 84 mondial (Andrei Filimon) shi 2 seturi castigate in fața nr 1 national . Cam astea ar fi ultimele mele 'succese' ! Fitzi pe faza , vor urma.....

Comentariu

Andiy poti sa ne spui si noua ce echipament folosesti ? Si eventual ceva idei generale despre stilul tau de joc ( ofensiv, defensiv )...

Comentariu

andiy,las-o mai moale cu "jucator profesionist"daca crezi ca patru turnee in strainatate in vara te-au facut jucator sa stii ca te inseli,nici cei mai buni cadeti din Romania nu pot sa spuna ca sunt jucatori profesionisti,daca vrei i-ti spun si rezultatele care le-ai obtinut.

Comentariu

Jucator profesionist inseamna ca acel jucator are ca profesie tenisul de masa...........si nu cred ca in romania se pot lauda multi ca-si castiga existenta jucand tenis de masă.
                  Cat despre Andyi sau altii care joaca prin divizii ei pot fi considerati semiprofesionisti dar noi amatorii ii consideram profesionisti datorita cunostintelor superioare despre acest sport si nu datorita statutului pe care il au. Am patit si eu desi sunt amator (si nu am fost legitimat niciodata) sa fiu considerat profesionist de jucatori si mai amatori ca mine pentru ca stiam sa dau topspin sau pentru ca stiam care e diferenta intre un lemn all+ si unul off-.......!!!!!!!
                  Asa ca vom face o diferentiere cam de genul:
                  -jucator profesionist - jucator care joaca intr-o divizie la o oarecare echipa sau cei de nivel national sau international
                  -jucator semiprofesionist - jucator care este legitimat si inca activ dar sub nivelul celor de divizie (nivel comparabil cu al unui junior de pana in 18 ani)
                  -jucatori amatori - grosul forumistilor, jucatori care au cunostinte bunicele de tenis de masă si un nivel acceptabil de joc (nivel comparabil cu al unui junior de pana la 13-14 ani)
                  -jucatori incepatori - cei care incep sa guste din frumusetea acestui sport (nivel comparabil cu un junior de pana la 8-9 ani)

pingpong ce zici?

Comentariu

Andiy, scuza-mi indiscretia, poti te rog sa imi spui cati ani ai? Sunt curios la ce varsta poate sa ajunga un jucator la acest nivel...

Comentariu

Filo in principiu ai dreptate,dar sa stii ca sunt jucatori in Romania care castiga foarte bine,iar dupa parerea mea nu merita banii,e un subiect pe care se poate divaga mult,dar mai stam pana joi,OK.

Comentariu

Abia astept pana la alegeri si sper sa castige cine va schimba ceva in sportul asta, mai ales ca am promis ca daca castiga cine trebuie ma inscriu ca jucator activ si platesc si cotizatie.....
                        Si apropo tocmai am aflat ca Crisan a pierdut cu 4-0 la Boll in sferturi la Openul Germaniei dupa ce a batut cativa jucatori bunuti, mai sa fie in buna forma e Boll........

Comentariu

Filo,esti aproape de Salonta exista acolo un antrenor pe numeSchift,sa ma sscuze daca am scris cresit numele,daca ai lua legatura cu el ti-ar putea explica mai multe din fenomen

Comentariu

Apropo de Boll,castiga de cand a lasat-o pe chinezoaica cu ochii in soare

Comentariu

Il stiu, si am vorbit cu el chiar recent ca l-am invitat la concursul de la Oradea si a trimis vreo 4 juniori bunicei, si poate ma duc pana la el sa ma invete cate ceva...........aviz adversarilor......

Comentariu

Postat în original de pingpong
                                pai n-a lasat-o ca am vazut-o in tribuna la Cupa Mondiala

Comentariu

Cazul Mihaelei Steff

Cum comentati retragerea Mihaelei din echipa nationala?

Faptul ca antrenorul lotului feminin Filimon a renuntat atat de usor la una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii,considerati ca a procedat corect?,avand in vedere rezultatul obtinut in super liga unde echipa Romaniei a pierdut in fata Belarusului 0-3.

Comentariu

Cazul Mihaelei Steff

Cum comentati retragerea Mihaelei din echipa nationala?

Faptul ca antrenorul lotului feminin Filimon a renuntat atat de usor la una dintre cele mai bune jucatoare ale lumii,considerati ca a procedat corect?,avand in vedere rezultatul obtinut in super liga unde echipa Romaniei a pierdut in fata Belarusului 0-3.

Comentariu

Pai ce putem noi zice? ca orice sustinator al echipei nationale ne pare rau de acest lucru dar pana la urma nu depinde de noi, si daca conducerea prefera sa `piarda` o jucatoare ca Mihaela atunci acesta conducere se descalifica de la sine.......dar asta nu e decat parerea noastra de amatori. Parerea care conteaza e a celor care pun votul pe viitorul presedinte al federatiei.

Comentariu

Postat în original de filo
                                        Postat în original de pingpong
                                        pai n-a lasat-o ca am vazut-o in tribuna la Cupa Mondiala
                                        s-a si insurat cu ea in ianuarie!!!! si apropo nu e chinezoaica ci nascuta in Germania si originara din Filipine.

Comentariu

Pai vezi ca a lasat-o pe chinezoaica.

Comentariu

am si eu o intrebare:
                                            cum naiba fac sa lipesc si eu fetele cat de cat centrate pe lemn.
                                            cred ca le-am lipit pana acum de 10 ori dar niciodata nu le-am potrivit cat de cat, ba intr-o parte ba in alta nu stiu deja am inceput sa ma disper.
                                            singura data cand mi-au iesi tcat de cat a fost prima data cand le-am taiat.
                                            da atunci au iesit bine.
                                            Butterfly M. Maze Carbon
                                            Butterfly Bryce- Fx

Comentariu

Si eu le-am tot lipit...si tot asa imi ies si mie ba stanga ba dreapta...ba una in stanga...una in dreapta.
                                              Am vazut si eu cum lipea cineva mai priceput...si le centra fara probleme. Cred ca exercitiul e cheia succesului.

Comentariu

da cred ca asta e singur aexplicatie.
                                                ma gandeam ca poate exista vreo smecherie ceva.
                                                oricum orice sfat e binevenit.
                                                Butterfly M. Maze Carbon
                                                Butterfly Bryce- Fx

Comentariu

daca vrei ca fetele sa fie centrate poti face un mic semn pe fete(pe cea neagra o sa fie mai greu) in partea inferioara in dreptul marginilor manerului!!!
                                                  Faza e ca acest lucru era bine sa fie facut in momentul cand ai taiat fetele dar nici acum nu e prea tarziu numai ca semnele trebuie facute atunci cand ai lipit centrat!!!!
                                                  Spor
                                                  Primorac Carbon
                                                  FH Dignics 09C
                                                  BH JOOLA MAXX

Comentariu

Postat în original de elefantel_roz
                                                    Cat sa tai fetele ? Am inteles ca tb sa las 1-2 mm ca se mai strang dar intrebarea e cand se intampla fenomenul asta ? In timp sau la o ora doua dupa ce le-am lipit ?
                                                    Salutari iubitorilor TT. Din pacate debutez in acest topic cu critici aduse modului defectuos de desfasurare al convorbirilor,datorate lipsei unei discipline elementare a conversatiilor fapt ce aduce deservicii celor interesati care urmaresc discutiile fara a intervenii (si fiti siguri ca sunt mult mai multi decat cei care "presteaza", si nu numai.. Iata un prim exemplu: Urmaresc discutiile, fiind exact in faza post-achizitionare paleta / fețe si foarte interesat de modul de asamblare al acestora. Gasesc acest topic ( cum sa "faci" o paleta de la A la Z) si normal, consider ca am dat exact peste ceea ce-mi trebuia, dar surpriza: Legat de acest subiect informatii mult prea putine si unele chiar gresite (vezi exemplul de mai sus) si necombatute de ceilalti. In urma "informatiei" sus amintite, ma apuc de treaba, tai un sablon de tabla, caruia-i las 1-2mm in plus fața de dimensiunile paletei si... Noroc ca mai citesc si alte topicuri din site-uri straine, unde gasesc informatia exact pe dos: Fetzele pe care se aplica adezivul proaspat, au tendintza de a se expanda (largii) uneori chiar cu pana la un cm.... http://www.tabletennis.se/glues/glues.htm# (dati click pe glueing instructions).
                                                    De unde a luat elefantelul roz informatia lui , nu stiu, dar curios ca ceilalti sunt prea preocupati cu subiecte care nu fac obiectul acestui topic, pentru a corecta graseala.
                                                    Unde sunt informatiile legate de instrumentele si tehnica necesare taierii fețelor la dimensiune,despre sealing care protejeaza lama de desprinderi de aschii in momentul dezlipirii fețelor, despre modul de aplicare al adezivului mai ales la inceput, despre cantitatea de adeziv ce trebuie aplicata pe lemn si pe fețe, despre tehnica lipirii propriuzise a fețelor pe lama ?
                                                    De valoare ar fi daca unul dintre cei care au trecut de mult (cu bine)
                                                    de acest stadiu, si astia-s foarte multi, ar detalia pas cu pas, metoda sa. Salutari seniorilor pe care-i urmaresc de mult si poate voi avea candva onoarea de a fi putin "umilit" in scop didactic, la o masa in IDM, de unul sau mai multi dintre acestia.
                                                    Lemn- Bty Viscaria
                                                    FH - TENERGY 05
                                                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Procesare...
                                                    X