Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Da , cutter-ul e solutia . Cineva mi-a decupat o fața in mai putin de 1 minut si e perfecta , pare decupata din fabrica . Nu se intrerupe procesul , se merge cap coada , dedesubt se pun niste ziare ca sa poti apasa suficient , se apasa perpendicular , trebuie evitat apasatul lateral . Sint cutter-e cu lama ingusta , nu stiu daca sint mai bune dar pe alea le-am folosit . Si dupa aia o poti stropi cu vin (fața), cutter-ul il ruginesti degeaba.Pot pune poze pt doritori
din propria mea experienta pot spune ca cel mai bun Cutter folosit pina acuma este cel de la firma ,,Olfa,, made in japan ...de 9 mm.merge ca briciul..
2.60 euro cutterul si 5 euro transportul. Daca ne intelegem cu nemtii, poate ne cuplam mai multi ca tot 5 euro trebuie sa fie transportul la mai multe.
Cred ca orice cutter mai scump taie foarte bine. Sunt niste cuttere mici pe la 5-9 Ron care taie incomparabil mai bine decat cele ieftine si se tocesc mai greu, de asemenea cred au o protectie de metal pentru lama. Daca la alte magazine nu gasiti... se gasesc la universitate la libraria din facultatea de arhitectura sau la libraria de peste drum.
Credema ca am incercat multe feluri de Cuttere dar mama lor este OLFA ..in general la lucruri ascutzite japonejii sint......... BRICI ........
visco sau vezi la asta ca este de domeniu http://www.ttdd.de/Montage.html
Nu trebuie sa comandati pe net. OLFA gasiti si in Romania, eu am cumpart, si intr-adevar e foarte bun pentru fete. Gasiti la magazinele "AMBIENT". Verificati si www.olfa.ro
In București nu am gasit nici un magazin "Ambient". Numai un depozit prin "Chitila". Am pus o intrebare pe www.olfa.ro sa vad daca exista vre-o posibilitate de a cumpara in capitala. Am vazut la ei pe site, niste "scule" extraordinare.
Vreau sa-mi comand un lemn kiso hinoki v si fete butterfly solcion 2.1 rosu/negru........ Mai vreau cateva pareri de la cei experimentati ..... mentionez ca tot echipamentu ma duce 370 ron in tipla. Va multumesc pt ajutor.
Lemne: 1. Primorac carbon off + / 2. Kiso hinoki V off -
Fete: 1. Tenergy 05 2.1 black / Tenergy 64 2.1 red / 2. Butterfly Solcion 2.1 red / 2.1 black
Comentariu