Postat în original de Antal Denes
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A+ ''Cupa de toamna TT '' Focșani 11 octombrie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de Antal Denes Vezi postDaca se poate cu doua balcoane ar fi mult mai real pentru mine !
Stima.
http://jurnalul.ro/pictures/2012/07/...d8848a790c.jpg
Comentariu
-
Postat în original de noro Vezi postIn istoria oricarei iubiri exiSta un balCon ca al Julietei,pe care mai tarziu se intind rufe.
P.S.Imaginatia romanului depaseste la un moment dat limite nebanuite,dar atata timp cat mai exista si simtul umorului la mijloc totul e ok.
EMI
Comentariu
-
Prietene ,chiar ai fost amuzant!!Imi place de tine ,ramai la noi!Daca tot nu te inscrii ,permite-mi s-o fac eu!!Asadar ,pentru ca VISCARIA 123 are treaba si nu stie decat ca turneul va fi frumos ,lucru neindoielnic ,treceti-l pe GIGI CIOBOTARU -IASI ,la OPEN !!Sa ne vedem cu bine si salutari tuturor!!
Comentariu
-
Diaconescu Lucian din Targoviște la amatori . Doresc si cazare pentru 2 nopti (vineri si sambata) la hotel Ambasador (acela aproape de sala) , daca se poate sa impart camera cu cineva din cei care se mai inscriu cu cazare . Multumesc !Blade: XIOM Feel ZX3
Bh: XIOM OMEGA VII ASIA
Fh: XIOM OMEGA VII ASIA
Comentariu
-
Postat în original de luci_rac Vezi postDiaconescu Lucian din Targoviște la amatori . Doresc si cazare pentru 2 nopti (vineri si sambata) la hotel Ambasador (acela aproape de sala) , daca se poate sa impart camera cu cineva din cei care se mai inscriu cu cazare . Multumesc !
Comentariu
-
Comentariu