Salut,as dorii si eu niste informatii in legatura cu cele 2 lemne ,respectiv Primorac Carbon Off+ si Schlager Carbon Off+.(cele cu fluture negru,dar nu numai) Cine le-a incercat ,ce diferente sunt intre ele,care este mai rapid,care are un control mai bun,etc...Eu am incercat doar Primorac cu fluturele negru si am fost multumit de el,insa am dorit ceva mai rapid si m-am orientat spre Timo Boll Spirit cu fluture argintiu,insa sunt foarte dezamagit de diferenta dintre aceste 2 lemne.Are un control mai bun,insa o viteza mult mai mica. Fetele pe care le folosesc sunt Tenergy 80 FH si Tenergy 05-FX BH.Am auzit ca Schlager e mai rapid decat Primorac,de aceea as dori mai multe informatii despre acesta daca se poate! Multumesc anticipat!
- - - Actualizat - - -
Nimeni nu are nimic de spus?? Nu a incercat nimeni cele doua lemne mentionat mai sus?
- - - Actualizat - - -
Vad ca nimeni nu are nimic de spus despre cele doua lemne...dar despre Joola MC1,stie cineva ceva??
- - - Actualizat - - -
Nimeni nu are nimic de spus?? Nu a incercat nimeni cele doua lemne mentionat mai sus?
- - - Actualizat - - -
Vad ca nimeni nu are nimic de spus despre cele doua lemne...dar despre Joola MC1,stie cineva ceva??
Comentariu