Se retrage Dragomir Paul-Sibiu-Amatori.Succes participantilor!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Datorită faptului că lista de așteptare la Amatori este destul de mare
organizatorii
Mureșanu Alex
Filea Adonis
se retrag pentru a putea participa alți jucători.
spor la antrenamente
lista amatori actualizată pe prima pagină
Comentariu
senior- 23.feb.2010
- 285
- Cluj-Napoca
- 46
Likes given: 0Likes received: 1
Vin si eu Anitei marcel ......amatori
- - - Actualizat - - -
Bunicu,bunicule ,,,spunene o poveste
- - - Actualizat - - -
Toate ca toate,,sănătate sa fie avem o viata,,nasterea căsătoria si moartea ....care dumnezeul nostru ni le da sa fie intrun ceas bun...Doamne ajuta ..Sa ne vedem intr-un ceas bun...La Cluj pa 29 noiembrie..
- - - Actualizat - - -
A sultanu,,, sultan rămâne si .
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de AriaSportTDM Vezi postDatorită faptului că lista de așteptare la Amatori este destul de mare
organizatorii
Mureșanu Alex
Filea Adonis
se retrag pentru a putea participa alți jucători.
spor la antrenamente
lista amatori actualizată pe prima pagină
Adonis are deja programul pregatit pentru acest sistem,iar pt mine ramane inca o nebuloasa de ce exista atat frica de a introduce un sistem ce functioneaza peste tot in lume cu eficienta maxima,timp de desfasurare scurt,in detrimentul acestor turnee obositoare extrem de lungi si incarcate din ce in ce mai mult de stres,limitare de locuri,mese,spatiu si multe alte dezavantaje.
Cu drag EMI
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Teica Radu...Tg Jiu...open
Gitman Laurentiu...Tg Jiu...open
Comentariu
Stefan Andrei - Târnaveni - amatori
... la rugamintea d-lui Ciky din Târnaveni ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
bună seara...
sunt bucuros de parcă aș fi câștigat la loto.
?mi dați voie vă rog, domnule Mureșan Alex, să fac lansarea cărții la turneu la ARIA?
nu cum am scris dincolo, ci simplu, doar eu și câteva prostii pe care le voi spune.
poate facem și o poză frumoasă de grup, chiar mai repede, să nu plece oamenii acasă între timp.
Comentariu
Pffff! Păi dacă-i așa e tac?mul complet. Domnule Ferenc, vă rog veniți la Sibiu și dacă nu veți juca. Plăcerea mare va fi a mea, iar surpriza mare va fi a dumneavoastră, garantez!!!
Comentariu
Postat în original de denesferi Vezi postDenes Ferenc
liste actualizate prima paginăUltima editare de Alex Muresanu; 28.sep.2014, 23:24.
Comentariu
Postat în original de adimucu Vezi postbună seara...
sunt bucuros de parcă aș fi câștigat la loto.
?mi dați voie vă rog, domnule Mureșan Alex, să fac lansarea cărții la turneu la ARIA?
nu cum am scris dincolo, ci simplu, doar eu și câteva prostii pe care le voi spune.
poate facem și o poză frumoasă de grup, chiar mai repede, să nu plece oamenii acasă între timp.
Alex Mureșanu
Comentariu
Stimati pasionati ai tenisului de masa.Pentru faptul ca ,am vazut si constatat faptul, ca sunt doritori multi pentru turneul organizat in frumoasa noastra sala ,organizatorii au decis sa suplimenteze locurile de la sectiunea Amatori.Drept urmare ,inca 12 persoane vor intra pe tabloul principal ,si vom avea grupe inferioare de 7.Va multumim si speram ca ,cu aceasta decizie sa multumim o parte din jucatorii de pe lista de asteptare.
Cu respect ,
Echipa Aria Sport TDM.
Comentariu
foarte fain.
e de apreciat chestia asta. un organizator care acționează în spiritul competiției.
mai ales că înainte de asta s-a și retras de pe listă, împreună cu co-organizatorul.
să mai spună cineva că nu merită să vină la Sibiu...
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 662
- București
- 1024
Likes given: 125Likes received: 160
Postat în original de AriaSportTDM Vezi postStimati pasionati ai tenisului de masa.Pentru faptul ca ,am vazut si constatat faptul, ca sunt doritori multi pentru turneul organizat in frumoasa noastra sala ,organizatorii au decis sa suplimenteze locurile de la sectiunea Amatori.Drept urmare ,inca 12 persoane vor intra pe tabloul principal ,si vom avea grupe inferioare de 7.Va multumim si speram ca ,cu aceasta decizie sa multumim o parte din jucatorii de pe lista de asteptare.
Cu respect ,
Echipa Aria Sport TDM.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:42.Procesare...X
Comentariu