da din campia turzii amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Sibiu - Cupa "EMI-TT & Aria Sport" - 04 Octombrie 2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1616Likes received: 3040
Se retrage Vladoiu Gelu...bv...open
... se casatoreste Robul/Fiul (al doilea), si m-a anuntat ca pe 04.oct.2014 are loc cununia civila,...pe langa aceste evenimente, care parca se intampla toate in 2014, am primit si vestea cealalta, voi fi bunic la ambele nurori in aceiasi luna, ...atunci sa vezi lapte.
NA, mai joaca tenis! ))))
Comentariu
organizator principal- 15.feb.2012
- 3748
- Sibiu
- 51
Likes given: 1956Likes received: 565
era frumos dacă participai - și mai ușor pt mine
dar sunt mai frumoase evenimentele (și binențeles mai rare)
distracție plăcută
și mulți nepoți
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de GeluBv Vezi postSe retrage Vladoiu Gelu...bv...open
... se casatoreste Robul/Fiul (al doilea), si m-a anuntat ca pe 04.oct.2014 are loc cununia civila,...pe langa aceste evenimente, care parca se intampla toate in 2014, am primit si vestea cealalta, voi fi bunic la ambele nurori in aceiasi luna, ...atunci sa vezi lapte.
NA, mai joaca tenis! ))))Ultima editare de FlorinBN; 22.sep.2014, 21:00.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3923
- Deva
- 74
Likes given: 2063Likes received: 1401
Comentariu
Felicitari Gelu......o sa mai ai timp si pentru Amatur?.....blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Ca sa nu pierdem oameni esentiali Amaturului la fiecare turneu sa avem pregatite urmatoarele:
-scutece
-biberoane
-laptic
-baby-siter(90-60-90)
-loc de joaca pentru copii ,etc
- - - Actualizat - - -
Esti de acord Gelu?
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1616Likes received: 3040
Postat în original de costel64 Vezi postFelicitari Gelu......o sa mai ai timp si pentru Amatur?.....
Postat în original de AlexSB Vezi postCa sa nu pierdem oameni esentiali Amaturului la fiecare turneu sa avem pregatite urmatoarele:
-scutece
-biberoane
-laptic
-baby-siter(90-60-90)
-loc de joaca pentru copii
Esti de acord Gelu?
Comentariu
Adi...pune lista si aici pe ultima pagina..mersi.. si aici e la indemana ..Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Postat în original de adof Vezi postse inscriu la Open
de la Deva
Zbîncu Leo
Florescu Eleodor
Tirlea Adrian
și acum văd că se înscrie și MaLin, preferatul meu dealtfel, dar pe care l-am văzut destul de rar „pe viu”.
la așa participare, aș fi în stare să plătesc taxa de înscriere și ca spectator.
dacă voi fi cumva în tură pe 4 Octombrie, sunt în stare să mituiesc un doctor pentru o zi de concediu medical „la negru”
numai de-aș avea norocul chior să iasă și cartea până atunci din tipar. că fac și lansarea direct la ARIA. sper să nu doarmă oamenii ăia lângă rotativă, că deja am plătit jumătate avans. și ISBN-ul a ieșit deja.
cum ar fi domnilor o festivitate de premiere dublată de o lansare de carte? unii strâmbați din nas probabil, că lume fără „c?rcotași” nu există...
dar sigur multora v-ar place, că dacă iese cum vreau eu vin și cu șampania. deci premianții la acest turneu vor avea de la mine suplimentar și o gură de șampanie.
să nu ziceți c-ați venit la Sibiu degeaba.
știu că risc mult cu promisiunea asta, dar dacă nu iese nu va fi din vina mea. va fi mai târziu, asta e...
- - - Actualizat - - -
ca o completare la commentul de mai sus:
sper că nu vor rămâne pe dinafară oameni ca MaLin sau Alexandra Silveira. Văd acum că-s pe „coridor”, n-au intrat încă.
Ar fi păcat. Să nu se retragă doar văz?nd că-s pe lista de așteptare...
...parșive mai sunt și regulile astea
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
N-o sa stai tu prea mult pe tusa, fii sigur !
Parca vad ca o sa apari prin sali de sport cu nepoteii, echipati de tenis (chiar inainte sa invete sa mearga)...
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
EMI
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:06.Procesare...X
Comentariu