Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

sugestii va rog!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• sugestii va rog!

Ce lemn pot folosi in combinatie cu fete bryce speed asa incat sa am mai mult control?
    Jocul meu se bazeaza in mare parte pe topspin si pe contre.Am jucat pana acum cu primorac off+,dar mi se pare prea rapid in unele situatii.
    orice sugestie este bine venita.
    Multumesc
    Timo Boll Alc
    FH:Acuda S1
    BH:Acuda S2

Re: sugestii va rog!

merita sa va obisnuiti cu aceasta combinatie care o aveti...sau cel mult sa schimbati vreo fața in functie de joc...
    cititi mai jos ce folosesc eu...si sunt foarte multumit.
    Blade: SCHLAGER CARBON OF+
    FH: Tenergy 05 FX
    BH: Tenergy 05 FX

Comentariu

Postat în original de andrey_targoviste
      Ce lemn pot folosi in combinatie cu fete bryce speed asa incat sa am mai mult control?
      Jocul meu se bazeaza in mare parte pe topspin si pe contre.Am jucat pana acum cu primorac off+,dar mi se pare prea rapid in unele situatii.
      orice sugestie este bine venita.
      Multumesc
      Andrei,
      Si eu am avut aceeasi problema si am renuntat la Bryce Speed. Incearca eventual un Tenergy sau un Sriver. Nu stiu daca lemnul este problema. Oricum eu am schimbat atat lemnul cat si fetele si sunt foarte multumit de set-up, are foarte mult control dar si viteza: Bty Senkoh cu Donic Coppa Gold, atat pe fh cat si pe bh.
      Posibilitatile sunt practic nelimitate, asa ca succes la alegere!
      PS: Daca mai vii pe la noi iti dau paleta sa dai cu ea ca sa-ti faci o impresie si poti incerca si alte lemne. Mai am un Kiso Hinoky VII si un Xiom Amati Off- si se mai gasesc si alte lemne pe care le poti incerca.
      www.clubarena08.ro

Comentariu

Urmatorul lemn mai jos ca viteza este Schlager Light. Dar asa cum au spus Vasi si Sorin, poti sa renunti la Bryce Speed FX. Eu as sugera Sriver G3 FX.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

De o saptamina joc cu SOLCION 2.1 pe FH.Cred ca am gasit la aceasta fața cam tot ce mi-am dorit. Un spin extra rezultand topspinuri de vis, o senzatie extraordinara de control la mingile plasate si o viteza remarcabila la capace.Visco, tu joci cu varianta mai subtire, ce parere ai?
          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Am jucat si cu 2.1, am coborat la 1.9 ca sa scad greutatea setupului. Vreau spin mai mare, asa ca mi-am luat Tenergy dar tin Solcion in asteptare caci m-am intors la ele si dupa alte "derapaje".
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

m-am convins.raman la primorac off+ in combinatie cu bryce speed.tot ce imi lipsea pentru a imi recapata controlul era antrenamentul si nimic mai mult.cu ocazia asta tin sa le multumesc baietilor de la Topoloveni care m-au ajutat sa imi mai recapat "simtul mingii".
              Multumesc oricum pentru sugestii.
              Timo Boll Alc
              FH:Acuda S1
              BH:Acuda S2

Comentariu

Postat în original de andrey_targoviste
                m-am convins.raman la primorac off+ in combinatie cu bryce speed.tot ce imi lipsea pentru a imi recapata controlul era antrenamentul si nimic mai mult.cu ocazia asta tin sa le multumesc baietilor de la Topoloveni care m-au ajutat sa imi mai recapat "simtul mingii".
                Multumesc oricum pentru sugestii.
                Cu mare placere Andrei! Esti binevenit oricand la antrenamente cu noi, iar invitatia este deschisa pentru oricine vrea sa vina sa joace tenis de masă. Antrenamentele se desfasoara martea si joia seara de la ora 19.00, precum si sambata de la ora 13.00 (daca nu sunt turnee in Amatour la care sa participam).
                www.clubarena08.ro

Comentariu

Procesare...
                X