Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
La 12? Nu-i prea tarziu, avem timp pana duminica sa terminam turneu' sau e pe principiul "no, ce-i atata graba"?
Eu o sa vin pe la 08:30, ora oficiala a Romaniei, poate gasesc vreo matura sau mop pe post de paleta.
Bogdan Visan - Targoviște, c'asa scrie in buletin
Am scris GMT(Greenwich Mean Time)+3 tot ora Romaniei;oricum tu vino cand vrei esti invitatul meu
Apropos ;se pare ca te numesti Visan Bogdan o mica mare diferenta dar probabil ca ai citit de la coada la cap,dar nu mai conteaza le descurcam noi
SALA: Sala de Sport Baicoi
ADRESA in incinta Parcului Strandului
Indicatii de acces : Daca veniti dinspre Brașov pe DN 1, in dreptul localitatii Baicoi (Paralela 45) virati stanga ,mergeti inainte aproximativ 1Km,pe partea dreapta in Parcul Strandului se afla sala de sport (sala tip Nastase) langa birourile Schelei Baicoi( o cladire mare de caramida rosie). ATENTIE: Daca veniti dinspre București pe DN 1, se fac trei drumuri la dreapta catre Baicoi,intrati pe al treilea drum la dreapta (pe indicator scrie Baicoi cartier Schela) mergeti 1Km.iar pe partea dreapta in Parcul Strandului se vede sala de sport (de altfel si singura din oras).
Si care-i diferenta dintre Bogdan Visan si Visan Bogdan?
Diferenta e ca te gaseste mai greu in lista, care e aranjata Nume + Prenume.
Apoi trebuie sa-l rogi pe Florin sa unifice in clasament cei doi jucatori...
- - - Actualizat - - -
STRADA REPUBLICII NR.10 E foarte important daca veniti pe DN 1 sa intrati pe a treia intrare (prima intrare este aproximativ la 2km dupa ce treceti calea ferata ,a doua intrare aproximativ 10 km de a doua iar a treia la 1 km de a doua dupa care mergeti aproximativ 2km iar pe partea dreapta in incinta parcului se afla sala de sport).Daca va rataciti sunati la 0723062403-Lucian Bozga
Diferenta e ca te gaseste mai greu in lista, care e aranjata Nume + Prenume.
Multumesc pentru info, habar n-aveam ca ar conta chestia asta in zilele noastre, cand avem la indemana instrumente gen tabele Excel, unde putem filtra/introduce valori si gasi orice.
Comentariu