Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pentru cei ce nu au somn si vor sa revada meciurile din sferturile de finala cred se vor difuza incepand cu ora 1:30 pe Euro sport si maine transmisiune decalata incepand cu ora 14:45 pe Eurosport2
Vizionare placuta!!!
Finala: MA Long CHN - ZHANG Jike CHN = 3-4 (11-8,4-11,11-13,11-7,11-2,5-11,10-12).
Curios setul 5, cu JK care nu stie sa returneze capacele de backhand cu efect ale lui Ma Long ...Excelenta mingea de 8-4 in setul 6.
Finala: MA Long CHN - ZHANG Jike CHN = 3-4 (11-8,4-11,11-13,11-7,11-2,5-11,10-12).
Curios setul 5, cu JK care nu stie sa returneze capacele de backhand cu efect ale lui Ma Long ...Excelenta mingea de 8-4 in setul 6.
Ce glume aveti......nu stie !!!.Poate ati vrut sa spuneti ca-i place ui Jike SPECTACOLU,este putin nebun..........adica cel mai bun.
pentru mine a fost o noutate ; am vazut asta doar cand era cineva nervos ca a pierdut punctul ,nu cand a castigat turneul ; pana la urma , a fost mai rezervat pe tot parcursul meciului si aia a fost rabufnirea...
Ma Longi,stiu ca suferiti!!! L-ati vazut pe M.L. castigator,dar cum am mai spuso, mai are pana ajunge la nivelu ala si cu psihicul lui mai greu.Mai ales ca vine tineretul din spate c-a un tavalug.
Comentariu