Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
MULTUMESC pentru gandurile frumoase D-lor Avram, Denes si Petrov, dar... cu regret va anunt ca sunt nevoit sa-mi anunt toti prietenii ca nu pot veni sambata la VALENI si-mi pare tare rau. Deci ... ma retrag . Scuze.
Blade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Imi permit un prognostic.
Categoria Antactica-locul I-Daniel Berov.
E un pinguin foarte puternic si agresiv,e in forma maxima,loveste in orice fel de paleta, soft, iarba, antipower.
Daca nu- l rapune tzuica de Valeni se duce in finala si castiga.
Cunoaste cineva starea drumului Brașov-Cheia-Valeni? Stiu ca au fost alunecari de teren, a fost inchis de la 30 litri apa/mp, dar acum ca ploua mult mai serios oare vom avea surprize, dis' de dimineata?
Cunoaste cineva starea drumului Brașov-Cheia-Valeni? Stiu ca au fost alunecari de teren, a fost inchis de la 30 litri apa/mp, dar acum ca ploua mult mai serios oare vom avea surprize, dis' de dimineata?
Drumul este bun si practicabil 100% a fost curatat si repus in circulatie,cu doar doua restricti de cedeaza trecerea pentru sens invers de circulatie.
- Numarul maxim de jucatori amatori a fost suplimentat pana la 108, numarul de participanti la open fiind mai mic decat cel preconizat.
- Turneul OPEN va fi separat de cel de amatori si va incepe la ora anuntata initial: ORA 13,30.
Soseaua Brașov- Cheia -Valenii de Munte-Ploiești (DN 1A) este ruta principala de transport pentru vehiculele grele si este atant urmarita de CNADNR.
Pe site drumul apare ca OK, cu o portiune de 700 m ingustata din cauza unor alunecari. IN acest moment traseul este circulat, vehiculele trec regulat dinspre Brașov.
YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Cauzele meteo s-ar putea sa ma tina la datorie,voi afla mai multe dupa prognoza de la orele 17,voi confirma ori infirma cazul in care voi afla daca mai pot ajunge!
Multumesc,
Comentariu