Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
este un Koji defensiv cu 5 straturi.maner mic,folosit la 5 meciuri,e practic nou,in stare buna,voi reveni si cu foto,sunt incepator cu postarile de acest fel,m-ati luat prin surprindere (ce repede a-ti vazut postarea,pretul este fix 200 lei,bonus dau un lemn Toxic 3 folosit,acesta are ceva zgarieturi pe ambele fete,dar e gratis.
- - - Actualizat - - -
mai am un lemn DR.Neubauer World Champion,off-cu 2 lovituri pe cant,nu cred ca ar putea influenta jocul,e folosita,80 de lei fix.
2 fete Tibhar super defence,una rosie si una neagra,folosite de cateva ori dar au fost lipite pe mai multe lemne pentru incercari,le dau cu 150 lei fix pe amandoua.
- - - Actualizat - - -
mai am un lemn Donic Waldner Diablo Senso,folosit,100 lei fix,
- - - Actualizat - - -
nu doresc schimb,joc cu un Xiom Magelan o editie veche si nu-l mai schimb,e pentru mana mea...
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
din oferta de tibhar super defence valabila doar fata neagra,149 pe 145 agata foarte bine 70 lei fix,folosita putin
fata rosie tibhar(s d)o folosesc eu deci nu mai e de vanzare.Multumesc
Comentariu