revin cat de repede cu mai multe detalii
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand lemn koji m.def si alte lemne si ceva fete
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Asteptam detaliile...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
este un Koji defensiv cu 5 straturi.maner mic,folosit la 5 meciuri,e practic nou,in stare buna,voi reveni si cu foto,sunt incepator cu postarile de acest fel,m-ati luat prin surprindere (ce repede a-ti vazut postarea,pretul este fix 200 lei,bonus dau un lemn Toxic 3 folosit,acesta are ceva zgarieturi pe ambele fete,dar e gratis.
- - - Actualizat - - -
mai am un lemn DR.Neubauer World Champion,off-cu 2 lovituri pe cant,nu cred ca ar putea influenta jocul,e folosita,80 de lei fix.
Comentariu
2 fete Tibhar super defence,una rosie si una neagra,folosite de cateva ori dar au fost lipite pe mai multe lemne pentru incercari,le dau cu 150 lei fix pe amandoua.
- - - Actualizat - - -
mai am un lemn Donic Waldner Diablo Senso,folosit,100 lei fix,
- - - Actualizat - - -
nu doresc schimb,joc cu un Xiom Magelan o editie veche si nu-l mai schimb,e pentru mana mea...
Comentariu
Maner mic inseamna priza tok chinezeasca?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
fata DONIC Liga,rosie,taiata,folosita putin,mici zgarieturi pe margine,1,9 mm ,dim 147mm/146mm,45 lei.
- - - Actualizat - - -
2 fete patrate rosii Friendship 729 de 2mm,40 lei ambele
- - - Actualizat - - -
fata Gambler Reflectoid rosie de 1,3mm,folosita putin,nu am dezlipit adezivul de pe ea,dim 152mm-147mm,30lei
- - - Actualizat - - -
fata Donic Slice 40 neagra,de 1,5mm,folosita putin,dim 142mm cu 145mm,nu am dezlipit adezivul de pe ea,70lei
- - - Actualizat - - -
fata dhs iarba cloud fog rosie,folosita putin,nu am dat jos adezivul,mici ciupituri din burete,de 1mm,dim 153mm cu 151mm,45 lei
- - - Actualizat - - -
fata Donic Baracuda rosie,folosita de 2mm,inca cu aderenta buna,mici ciupituri pe margine,dim 148mm cu 144mm,80 lei
Comentariu
valabil
- - - Actualizat - - -
valabil
- - - Actualizat - - -
valabil
- - - Actualizat - - -
valabil
- - - Actualizat - - -
valabil
Comentariu
am postat si vanzare de fete diverse...valabil
- - - Actualizat - - -
vanzare ceva fete in postul 9
- - - Actualizat - - -
si postul 6
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:00.Procesare...X
Comentariu