Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Csoby prietene ,cu parere de rau dar o piatra rebela m-a dus la spital.Medicul a rezolvat problema dar nu ma lasa sa fac efort in urmatoarele 2 sapt.Cu parere de rau ma retrag.Cu stima ,Alex Mureșanu
Csoby prietene ,cu parere de rau dar o piatra rebela m-a dus la spital.Medicul a rezolvat problema dar nu ma lasa sa fac efort in urmatoarele 2 sapt.Cu parere de rau ma retrag.Cu stima ,Alex Mureșanu
Si mie imi pare rau,Alex!Sper ca totul se va aranja si ca lucrurile vor reveni la normal cat mai repede si-ti urez...convalescenta cat mai placuta si usoara.
Din Campina Grigore Alexandru alias Doctor Herbert Neubauer.
Fratilor,e groasa tare aici la Agnita!Ne-au pus gand rau "doctorii" astia din neamul lui Herr Neubauer!!!!Govo,Lopatica...ajutorrrrrrrrr!!!
Te-asteptam cu draci Alex..oh,pardon..cu drag,Alex!
Hai ai nostri!
N-am inteles care e criteriul dupa care se aranjeaza grupele inferioare : dupa clasament sau dupa MP ? Cred c-ar trebui sa se clarifice inainte de a ajunge la fata locului.
N-am inteles care e criteriul dupa care se aranjeaza grupele inferioare : dupa clasament sau dupa MP ? Cred c-ar trebui sa se clarifice inainte de a ajunge la fata locului.
Am specificat acest aspect intr-un post anterior,'nea Titi!
Am sustinut si sustin in continuare ca MP este criteriul real care stabileste valoarea jucatorilor si aranjarea lor in grupe,dar acest lucru il consider imperativ la turneele "A" , "A+" si TF,unde se joaca pe "puncte" si "orgolii".
Turneele "B" constitue un bun prilej pentru:
-promovarea "noilor" amaturisti
-testarea de noi set-up uri si materiale
-socializare,schimburi de experiente din amatur,etc.
Chiar daca unii vor fi oarecum afectati in aceasta conjunctura,consider ca acestia sunt (totusi) mai putini decat cei care "mananca tenisul pe paine" sambetele prin tara!!
Cat despre eliminatorii,in functie de numarul de participanti si de numarul de grupe inf si superioare alcatuite,vom stabili la fata locului,conform Regulamentului,asezarea capilor de serie pe schema corespunzatoare.Numarul grupei superioare va stabili capii de serie in eliminatorii.
Nea Titi, cum-necum, tu in 9o% din cazuri iti castigi grupa inferioara la amatori - organizatorii nu pot sa te surprinda nici cu grupele facute dupa MP, nici cu cele ordonate cf. clasamentului. (Am un cap de serie martor care a patit-o de 2 ori cu tine in acest an ...)
(Parafrazand un marinar mult prea celebru) Sa ne traiesti mult si bine!
PS: Mult succes organizatorilor, in frunte cu Csabi, si tuturor concurentilor care pot ajunge in weekend la Agnita. Va doresc sa aveti un turneu fain de tot!
(Si-mi pare tare rau ca acest sfarsit de octombrie e prea aglomerat pentru mine...)
FH: Butterfly TackinessMatsushita Pro ModelBH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Nea Titi, cum-necum, tu in 9o% din cazuri iti castigi grupa inferioara la amatori - organizatorii nu pot sa te surprinda nici cu grupele facute dupa MP, nici cu cele ordonate cf. clasamentului. (Am un cap de serie martor care a patit-o de 2 ori cu tine in acest an ...)
(Parafrazand un marinar mult prea celebru) Sa ne traiesti mult si bine!
PS: Mult succes organizatorilor, in frunte cu Csabi, si tuturor concurentilor care pot ajunge in weekend la Agnita. Va doresc sa aveti un turneu fain de tot!
(Si-mi pare tare rau ca acest sfarsit de octombrie e prea aglomerat pentru mine...)
Salut.Vad ca Agnita are priza la jucatorii de tenis de masă.Asta se datoreaza "oamenilor" de acolo in special lui Csoby.Imi pare tare rau ca nu pot participa la acest turneu pentru ca de fiecare data m-am simtit ca acasa printre agniteni.Si cred ca Geo are o revansa de luat.Va doresc un turneu reusit si sa auzim de bine.Daca ai nevoie de ceva Csoby da un telefon,
Cu drag, Alex
Comentariu