Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
colegul meu de club, domnul Nelu Curcean, a avut cauciucurile de iarnă și nu a putut juca.
așa că organizatorii m-au introdus clandestin în grupa inferioară în locul lui.
am jucat la masa 2.
l-am învins pe Casian, dar îmi pare rău. a fost însă singura mea victorie, deci nu puteam să plec cu capul gol dacă tot am venit... oricum, e un copil extraordinar. ar fi păcat să se piardă și să nu se ocupe cineva de el, chiar și atunci când Csaba Zedler nu are timp.
maestrul Florin Govoreanu a inaugurat grupa cu un meci împotriva mea. așa că nu vă mai faceți iluzii degeaba, el va juca și ultimul meci al acestui turneu, pentru că eu ca scriitor am fost talismanul lui norocos...dacă a început cu mine ?nseamnă că va termina bine, adică cu cupa în m?nă. deși nu-mi convine în plus, la un moment dat i-ați dat să joace cu o minge murdară de ciocolată, știu asta pentru că am jucat un meci imediat după el și mi-a transmis mingea de joc. păi se poate, domnilor organizatori, să-i dați unui cap de serie mingea la masă murdară...?!? nu știu dacă a fost teribilism sau bun simț la maestrul, dar el mi-a spus că a jucat cu mingea așa fără să comenteze. am postat asta aici ca un eveniment amuzant. nu știu cum o fi jucat tot meciul cu mingea așa, pentru că ciocolata era ?ntărită bine de tot pe minge, iar eu ca s-o șterg am frecat mingea 2 minute :P :P domnule Csiki, puteți face contestație că ați pierdut meciul cu o minge necorespunzătoare
am mai jucat un meci cu o fată, nu sunt 100% sigur că știu cum o cheamă (cred că Denisa Buta). deși eu la turneul ăsta am jucat mai mult din întâmplare, trebuie să spun că a fost până acum cel mai frumos și mai captivant meci pe care l-am jucat eu în AmaTur. după cum s-a manifestat fata la masă, nu cred că a vrut să o lase mai moale, deși știam sigur că e cu 3 clase peste mine. dimpotrivă, am observat că se încuraja tot timpul ca să joace mai bine. de aceea o felicit și ?i mulțumesc pentru că „din cauza ei” nu am venit azi chiar degeaba până la Agnita!
mulțumesc organizatorilor că mi-au permis să joc „pe blat” și îmi cer scuze adversarilor, pentru că în mod normal trebuia să câștige meciurile cu 3-0 fără să mai obosească.
fain turneu....felicitari castigatorilor,invinsilor si bineinteles organizatorilor pt informatiile pe care le-au dat asa de "promt" cu desfasurarea turneului..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
fain turneu....felicitari castigatorilor,invinsilor si bineinteles organizatorilor pt informatiile pe care le-au dat asa de "promt" cu desfasurarea turneului..
bineinteles ca NU stiu nea Deny...am incercat sa sun in stanga in dreapta..si nimeni nimic..sa speram ca nu sa intamplat nimic rau de au fost asa rezervati cu desfadurarea turneului
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
bineinteles ca NU stiu nea Deny...am incercat sa sun in stanga in dreapta..si nimeni nimic..sa speram ca nu sa intamplat nimic rau de au fost asa rezervati cu desfadurarea turneului
Comentariu