Victorie stralucita 6-0:6-2 cu Serena W. !!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Simona Halep
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Înțelept
- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43Taguri: Nimic
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 360
Bravo Simona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este mai mult decat o mare victorie impotriva lui Serena!Aceasta este o victorie de "moral" asupra celorlalte competitoare iar Simona are toate sansele sa joace finala si,repetand aceasta prestatie,SA CASTIGE TURNEUL CAMPIOANELOR!!!!!!!!!!
Hai Simonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!I love table tennis !
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1605Likes received: 3037
Felicitari Simona! Suntem mandri de tine...
SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, 6-0, 6-2. Ultima oara cand americanca a luat doar 2 game-uri intr-un meci a fost acum 17 ani
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Am prieteni care o critica pe Simona Halep, cica nu ar servi bine , ca e nemeritata pozitia in clasament, la 23 de ani sa ajungi numarul 2 mondial, sa invingi numarul 1 mondial de asa o maniera, mi-as dori ca toti romanii plecati in strainatate si toti sportivii sa ne aduca asemenea imagine , care si asa e destul de stirbita in ochii strainilor!!!!!Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Simona este calificata dupa locul 1, nu? Ma gîndesc ca e greu ca jankovich sa o bata pe serena si pe bouchard
Sent from my D6503 using Tapatalk
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Astazi am plins...de bucurie. Nu mi s-a mai intimplat de pe vremea lui Ilie Nastase.
Hai Simona ! Mai fa-ma sa pling de 3 ori ( tot de bucurie ) !
Comentariu
senior- 13.iul.2013
- 451
- Pascani, Romania
- 32
Likes given: 58Likes received: 104
yuhuuuuu.are o mare sansa sa castige turneul.este intr o mare forma Simona! .sa vedem ce face cu Iancovici.cand are al treilea meci?
Comentariu
Simona joaca vineri cu Ana Ivanovici .
- - - Actualizat - - -
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postSi este calificata in”careul de asi”.Un mare BRAVO!Blade : OSP Virtuoso AC (Rst)
Fh : Xiom Omega VII Pro (2,0 mm) black
Bh : Andro Rasanter R 42 (2,0 mm) green
Comentariu
Hai SIMONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de Ben Vezi postAm prieteni care o critica pe Simona Halep, cica nu ar servi bine , ca e nemeritata pozitia in clasament, la 23 de ani sa ajungi numarul 2 mondial, sa invingi numarul 1 mondial de asa o maniera, mi-as dori ca toti romanii plecati in strainatate si toti sportivii sa ne aduca asemenea imagine , care si asa e destul de stirbita in ochii strainilor!!!!!
Ok, (inca) nu a castigat un turneu de Grand Slam, dar asta nu inseamna ca nu si-a meritat locul 2 sau ca nu isi onoreaza actualul loc 4. Imi aduc aminte ca Wozniacki a fost mult timp lider mondial fara sa fi castigat un GS...si, chiar si asa, a fost si este bravata.
Legat de serva Simonei, la fel, cum se poate sustine ca nu serveste bine, in conditiile in care in ultimii doi ani este in top 5 la "holding the game on serve"? E adevarat, nu are o serva puternica. Nici nu trebuie. Important e sa fie eficienta. Halep variaza foarte mult serva la spin, kick si slice. Dovada eficientei servei ei poate fi culeasa fosrte usor chiar din realitatea turneului campionelor, unde, dupa doua meciuri cu doua jucatoare impresionante la retur, nu si-a pierdut nici macar o data serva.
- Cu Bouchard s-a confruntat doar intr-un singur game cu mingi de break, in primul game cand a servit. Ulterior, adversara nu a mai stiut ce e aia minge de break. Halep a castigat 13/23 (83%) mingi pe prima serva, 15/24 (63%) pe cea secunda.
- Cu S. Williams a servit doi asi, a castigat 22/34 (65%) mingi jucate pe prima serva si 13/ 19 (68%!!!) pe cea de a doua. Asemenea procentaje rar se gasesc in circuitul WTA. Sunt procentaje de ATP.
Interesant e ca, desi nu joaca intr-un procentaj foarte ridicat cu prima serva, reuseste sa-si fructifice serva a doua. In WTA, unde breakurile sunt foarte dese, e o performanta!
Chiar si in ipoteza in care la anul S. Halep nu va avea rezultate la fel de notabile, meritele ei raman. Performanta, odata obtinuta, ramane performanta. Cum sa te strecori pe locul 2 sau 4 in lume...fara sa meriti??? In lume, nu in sat! E foarte - foarte - dificil sa gusti top 100, apai top 10... unii sunt foarte buni la analiza din priviri, se pare.Limba este ?nt?iul mare poem al unui popor (Lucian Blaga)
Comentariu
Salutare, felicitari pt Simona Halep, a practicat un joc extraordianr in fata Serenei W, are asigurat locul 1 in grupa ei, dupa parerea mea va avea un meci ff greu impotriva Anei Ivanovic, chiar daca va pierde va ocupa locul 1 in grupa, lasand-o pe Serena W pe 3.
In cealalta grupa C Wozniacky are 2 victorii, Radwanska are 1 victorie, Kvitova si Sharapova joaca in acest moment, Kvitova conduce cu 1-0 la seturi.
Dupa parerea mea, Halep ar prefera sa joace impotriva C. Wozniacky sau a Radwanskei.
Oricum nu conteaza cu cine va pica dc Simona va etala acelasi joc puternic.
Haaaai Simona Halep!!!
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Felicitari SIMONA
Bravo Simona, REMARCABIL!
Foarte buna transmisia inregistrata pe youtube de americani.
Eu cred ca Simona va invinge si in al treilea meci, premiile si punctele sunt proportionale cu numarul de victorii. Doar finalistii iau premii fixe.
Si mai cred si ca Williams va ramane in primele 4, unde va da de Wosniacki foarte motivata.TsE
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Breaking:
"Simona Halep s-a calificat în semifinale la Turneul Campioanelor. Bouchard i-a luat un game Serenei Williams."
http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/...l+CampioanelorFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de TableTennis Vezi postNici eu nu inteleg cum unii pot spune ca o jucatoare poate ajunge in mod gratuit pe un loc fruntas, cand este vorba de rezultate si matematica. Turneul A, cu faza B atinsa = x puncte. Sistemul e valabil pentru toate jucatoarele din circuit.
Ok, (inca) nu a castigat un turneu de Grand Slam, dar asta nu inseamna ca nu si-a meritat locul 2 sau ca nu isi onoreaza actualul loc 4. Imi aduc aminte ca Wozniacki a fost mult timp lider mondial fara sa fi castigat un GS...si, chiar si asa, a fost si este bravata.
Legat de serva Simonei, la fel, cum se poate sustine ca nu serveste bine, in conditiile in care in ultimii doi ani este in top 5 la "holding the game on serve"? E adevarat, nu are o serva puternica. Nici nu trebuie. Important e sa fie eficienta. Halep variaza foarte mult serva la spin, kick si slice. Dovada eficientei servei ei poate fi culeasa fosrte usor chiar din realitatea turneului campionelor, unde, dupa doua meciuri cu doua jucatoare impresionante la retur, nu si-a pierdut nici macar o data serva.
- Cu Bouchard s-a confruntat doar intr-un singur game cu mingi de break, in primul game cand a servit. Ulterior, adversara nu a mai stiut ce e aia minge de break. Halep a castigat 13/23 (83%) mingi pe prima serva, 15/24 (63%) pe cea secunda.
- Cu S. Williams a servit doi asi, a castigat 22/34 (65%) mingi jucate pe prima serva si 13/ 19 (68%!!!) pe cea de a doua. Asemenea procentaje rar se gasesc in circuitul WTA. Sunt procentaje de ATP.
Interesant e ca, desi nu joaca intr-un procentaj foarte ridicat cu prima serva, reuseste sa-si fructifice serva a doua. In WTA, unde breakurile sunt foarte dese, e o performanta!
Chiar si in ipoteza in care la anul S. Halep nu va avea rezultate la fel de notabile, meritele ei raman. Performanta, odata obtinuta, ramane performanta. Cum sa te strecori pe locul 2 sau 4 in lume...fara sa meriti??? In lume, nu in sat! E foarte - foarte - dificil sa gusti top 100, apai top 10... unii sunt foarte buni la analiza din priviri, se pare."Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 360
Simona si-a asigurat statutul de jucatoare de top mai ales prin prisma rezultatelor din acest an.Victoria de-acum impotriva Serenei ii intareste si mai tare acest statut dar risca sa ramana doar o victorie(MARE) de palmares daca nu va reusi sa SI castige un MARE turneu.....ca acesta,de exemplu!!!!!!!Daca este in buna conditie fizica si mentala,Simona poate bate pe oricine,iar momentan traverseaza o forma optima pentru realizarea acestei performante.Daca nu "se pune" o presiune prea mare pe ea din afara si va juca cu aceeasi bucurie de a juca,Simona are toate sansele sa castige Turneul Campioanelor indiferent cu cine va juca finala.Simt ca este momentul ei bun!!!
Hai Simonaaaaaaaaaaa!!!!I love table tennis !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:52.Procesare...X
Comentariu