Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Acum in acest turneu Simona Halep a atins forma maxima a sa!Cu toate ca a pierdut cu ana ivanovic in 3 seturi e principala favorita la castigarea acestui turneu....HAI SIMONA!!!
nu as vrea sa se intample,dar cred ca va lua o bataie simona;tare m-am mirat cand am auzit de victoria ei ,dar apoi am auzit ca a fost doar in grupe si s-a explicat oarecum...impotriva anei ivanovic a vrut sa castige si nu a reusit ,degeaba se tot cauta scuze ,alte scenarii; la fel se pot gasi scuze si ptr williams in grupe ,dar acum va fi finala ...toata mentalitatea asta a noastra si a romanilor in general este un pic prea religioasa...
Parerea mea este ca Simona are sansa la victorie doar in 2 seturi, Serena nu a luat meciul din grupa in serios.
In semifinala imp Wozniacky, a pierdut usor primul set, facand multe greseli nefortate. A revenit in al doilea, si a fortat victoria in setul decisiv.
Nu stiu cat e de pregatita fizic si mental Simona pt o finala in 3 seturi. Urmeaza sa aflam astazi la pranz.
Multa bafta ii doresc Simonei, are nevoie impotriva acestei femei barbat!!!
Salut pe toată lumea care așteaptă cu nerăbdare sa înceapă finala de la Singapore si vreau sa va spun ca ultima fata care mă făcut mindru ca sunt roman a fost Gabriela Szabo și acum este Simona Halep !! Am postat înainte de a începe finala pentru ca indiferent ce se va întâmpla ea mi-a insuflat acest sentiment. (așa ca un pariu eu cred ca va fii un meci mare ...restul înțelegeți voi )
Din pacate, nicio sansa ptr Simona Halep ; in grupe a fost doar un foc de paie... destul de evident as spune eu .Nu este preferata mea Serena Williams ,dar avand in vedere varsta ei , este sigur sa spun ca nico jucatoare actuala din circuit nu ii va atinge performantele ..varsta de retragere este 30 sau mai putin .
Acum ca sa terminat finala și putem judeca totul "mai la rece"mă gîndesc ca noi romanii avem în acest moment așteptări mai mari decât poate Simona în acest moment, ea oricum va creste în valoare și experiența și ne va face fericiți de multe ori acum înainte, totul culminând cu faptul ca ea va câștiga un turneu de Grand Slem de acum înainte.Pentru mine ea este o fata de aur ...hai Simona !!!
Comentariu