S-a retras din cauza accidantari de care sufera de mai mult timp.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Simona Halep
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 23.nov.2009
- 2330
- Agnita
- 65
Likes given: 257Likes received: 360
Simona a reușit,iată,să-și ?mplinească visul!
Performanța ei este cu atât mai mare cu cât aceasta a fost obținută de o manieră incontestabilă în fața celei mai titrate jucatoare din istoria modernă a tenisului!
Mulțumim Simona!
A fost cel mai frumos cadou pe care fiul meu cel mic Paul l-a primit la aniversarea celor 35 de ani de viață!I love table tennis !
Comentariu
..din păcate, Serena Williams mai e titrată doar...cu titlurile din trecut.
Dar Simona Halep a avut meciuri grele la acest turneu și le-a jucat pe toate foarte bine.
Și-a permis chiar să facă un meci de casă cu Buzărnescu, căreia i-a cedat un set din spirit patriotic.
?n momentul ăsta și la nivelul ăsta Simona a confirmat tot ce era de confirmat!
De-acum pot să vină un milion de c?rcotași să găsească lipsuri....cel puțin în viziunea mea vor vorbi către văzduh :P
Să mănînci căpșuni cu frișcă în templul tenisului, de pe platoul cu numele campionilor inscripționate pe el,
să te aplaude familia regală britanică, să r?dă la glumele tale cei mai serioși spectatori din lume....
chiar după ce le-ai luat cel mai mare premiu în bani,
?nseamnă că ai ajuns pe Muntele Olimp al acestui sport și ai un loc meritat la masă, alături de ceilalți zei!
Ilie Năstase...Gheorghe Gruia...Nadia Comăneci...Ivan Patzaichin...Gheorghe Hagi...Cristina Neagu...și acum Simona Halep.
Acolo, sus, pe Olimpul Sportului, se vorbește deja bine de tot românește!
Simona, eu mai visez un singur lucru: să-ți pună coroana de laur pe frunte vestalele de la Jocurile Olimpice! Hai, că se poate!!!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Dimineata la ora 6 pe digisport 2 revine SIMONA.
- - - Actualizat - - -
Din pacate ieri a inceput bine,dar azi a recidivat !
Staful medical care i-a dat unda verde,oare la dorinta ei,ori e o problema mai seriosa ?
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de iuliu zedler Vezi post
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Antal Denes Vezi postBravo Simona
Nu se dezmite prima partida o castiga.
Restul vine de la sine !
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de stefan_rusu23 Vezi postMa scuzati! Oare presedintele (actual) al Romaniei este (re)cunoscator al tenisului?
- - - Actualizat - - -
Apreciez elanul si sustinerea dvs, dar cred ca va faceti sperante desarte in privinta Simonei Halep, a pozitiei (reale) din clasamentul mondial si a capacitatii ei de joc. Lasati rezultatele din Turneul campioanelor sa vorbeasca!
Comentariu
Postat în original de stefan_rusu23 Vezi postImi pare rau ca trebuie sa va spun: Am (avut) dreptate! Pozitia fruntasa din clasamentul ATP a fost una artificial obtinuta, iar cata vreme Smona Halep nu bate (de multa vreme) nici o jucatoare din top 20, nu poate emite pretentii serioase la castigarea nici unui turneu major. Ce sa mai vorbim de Turneul Campioanelor? Vise frumoase, dar neimplinite.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Este foarte greu sa ajungi in varful piramidei, dar si mai greu sa te mentii.
Efortul fizic si psihic este cel mai greu,ori ce mica accidentare poate duce la dezastru.
N-au timp de recuperare totala,ce a ce duce la agravarea acestora.
Concomitent cu timpul de pregatire.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de Liuian Vezi postSi mie "imi pare rau s-o spun": Ce califica pe un neica nimeni, sa emită judecati de valoare in privinta unui sportiv roman, care nu a emis vreodata nuș' ce pretentii? Este modest(ă), a reprezentat cu cinste tara sa, a adus plus de imagine tarii. Simona nu trebuie sa demonstreze nimanui nimic. Este absolut ok asa cum este. Hai sa ne alaturam si noi cohortei de de neispraviti detractori, care pun o presiune inutila pe biata fata... De aceasta data, domnule Rusu, iata ca egoul dvs marunt, a avut dreptate. Bucurati-va!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:49.Procesare...X
Comentariu