Topic inchis
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand echipamente BUTTERFLY
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 11.oct.2014
- 341
- Ploiești, Romania
- 29
Likes given: 5Likes received: 20
Salut scuze pt msj gresit dar sunt logat pe o tableta si nu reusesc sa postez poza cu echipamenteleUltima editare de Edy Alexman; 23.oct.2014, 23:36.
Comentariu
cadet- 09.iun.2013
- 70
- Sighetu Marmatiei
- 26
Likes given: 0Likes received: 0
poze cu primoracu daca se poate pe privatBlade : DEF Butterfly Power Defence
FH : Nittaku - Hurricane
BH : Giant Dragon - Giant Long
Comentariu
Postat în original de Edy Alexman Vezi postVand lemn folosit Butterfly PRIMORAC - FL OFF- 30 lei
Vand fata Butterfly Sriver EL pe rosu folosita - 30 lei
Vand fata Butterfly TAKIFIRE special pe negru folosita - 30 lei
Predare personala Ploiești
...cred ca despre ceva asemanator este vorba...http://pl.butterfly.tt/rakietki-i-pi...orac-7000.htmlUltima editare de nelu mutiu; 24.oct.2014, 11:57.FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
senior- 11.oct.2014
- 341
- Ploiești, Romania
- 29
nu-i faci si un parastas ? imi place coliva....Yasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Mie la doar 30 lei mi se pare un pret decent, pentru felul cum arata in fotografie... Lasati omul in pace sa isi vanda produsul... Succes!
Comentariu
Postat în original de Edy Alexman Vezi postUltima editare de CornelTT; 24.oct.2014, 13:58.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 28.sep.2013
- 389
- Husi... jud Vaslui
- 47
Likes given: 36Likes received: 2
Eu zic ca face cat 2 pachete de tigari fara probleme
--..eu as fi dat mai mult daca as juca cu off- .......spor la vanzare ...e totosi un lemn cu care joci --nu s cercei sau vreo alta bijuterie
-numai sa sara la fel din el.... In ciuda aspectului!!OVTCHAROV CARBOSPEED
BLUEFIRE M1
BLUEFIRE M1
Comentariu
Postat în original de catalin mazy Vezi post... -numai sa sara la fel din el.... In ciuda aspectului!!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postAsta ziceam si eu. Daca sare bine merita 30 lei si chiar mai mult. Dar sa nu fie afectat lemnul in profunzime, sa aiba feeling aiurea, sau fara viteza/control, ca atunci iti pare rau dupa cele 2 pachete de tigariYasaka Rakza 7 Soft /HM Levi /Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de nelu mutiu Vezi postReferitor la lemnul...Primorac...,este un lemn hobby(cumparat dintrun moll) sau sunt ...cateva surcele de lemn Primorac?...30 de lei!!!...doar daca a fost in Afganistan sau Irak?
...cred ca despre ceva asemanator este vorba...http://pl.butterfly.tt/rakietki-i-pi...orac-7000.htmlFH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
senior- 11.oct.2014
- 341
- Ploiești, Romania
- 29
nu s-a dezvoltat nici o ciuperca ) lemnul este f bun chiar daca e uzat... si are o culoare inchisa deoarece au fost shimbate fete si adezivul probabil sa prafuit...dar sa stiti ca sare fff bine si se simte bine...adica am facut proba cu alte palete si sare muult mai bine decat din alte palete
Comentariu
Postat în original de Edy Alexman Vezi postnu s-a dezvoltat nici o ciuperca ) lemnul este f bun chiar daca e uzat... si are o culoare inchisa deoarece au fost shimbate fete si adezivul probabil sa prafuit...dar sa stiti ca sare fff bine si se simte bine...adica am facut proba cu alte palete si sare muult mai bine decat din alte paleteJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 11.oct.2014
- 341
- Ploiești, Romania
- 29
nu s-a dezoltat nicio ciuperca) lemnul intr-adevar este uzat dar pe margini...adica nu este rupt si sare mingea perfect se simte extraordinar..am facut proba si sare mult mai bin din acaesta decat din multe palete
Comentariu
Postat în original de Edy Alexman Vezi post
Scrie cumva si made in japan pe lemnul tau?Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Sper ca unii dintre dumneavoastra sa nu va suparati dar sunteti cativa care urmaresc numai =ceva moca= . Cand este scump- cand este ieftin- nu merge ca poate nu scoateti un profit din revanzarea produsului . Omul vinde ce are daca vrei sa cumperi bine , daca nu iar bine . Aproro am una bucata xiom omega v tour la vanzare nou-nouta la pretul de 25 ron .astept doritori.
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4643
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
vreau eu lemnul! si ai vin de hac chiar daca arata mai ponosit il readuc la viata si il dau unui copil gratis ! deci daca lemnul nu e fisurat la maner trimite-l pe aceasta adresa ! pop danut str aleea tomis nr9 bl h2 ap 20 loc dej jud cluj tel 0748352369 cu ramburs !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:49.Procesare...X
Comentariu