Am tot studiat acest forum si internetul in legatura cu modul corect de lovire a mingii referitor la contrele de forehand/backhand. Stiu ca exista filmulete pe Youtube cu cei de la Pingskills si altii care arata si aceasta lovitura, insa vroiam sa gasesc ceva mai explicit si pe acest forum. Personal, de cate ori am incercat sa invat corect acest tip de lovitura, in practica, am ramas contrariat intrucat persoanele care incercau sa ma invete cum se loveste corect, fiecare explicau in mod diferit iar eu constatam ca exista mai multe feluri de a executa aceste contre.
In concluzie, as dori sa aflu si parerea dvs. despre : cum trebuie tinuta paleta, adica, cu varful mai in sus sau mai in jos, cat de inclinata (inchisa) trebuie sa fie, cat de in spate si cat de in fata trebuie dusa mana cand lovesti, cat de mult cobori sau nu mana in timpul executiei, ceva reguli universale sau trucuri....orice considerati ca poate ajuta pe cineva care vrea sa execute corect acest tip de lovitura...Multumesc.
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
In concluzie, as dori sa aflu si parerea dvs. despre : cum trebuie tinuta paleta, adica, cu varful mai in sus sau mai in jos, cat de inclinata (inchisa) trebuie sa fie, cat de in spate si cat de in fata trebuie dusa mana cand lovesti, cat de mult cobori sau nu mana in timpul executiei, ceva reguli universale sau trucuri....orice considerati ca poate ajuta pe cineva care vrea sa execute corect acest tip de lovitura...Multumesc.
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Comentariu