Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se inscriu din Iași si Condrea Emil si Cocea Catalin la amatori .
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
ANUNT IMPORTANT !!!
Pentru a desfasura in conditii optime concursurile turneul de copii se muta DUMINICA 09.11.2014 INCEPAND CU ORA 10.00 .
In acest fel vom evita eventualele probleme de condens, aglomeratia, spatiul mic dintre mese. Vom putea termina si turneul de dublu in timp rezonabil si vom putea da posibilitatea si juniorilor pentru a- si masura fortele cu cei mari.. Estimez ca turneul de dublu va incepe in jurul orei 15.00.
Doktore, diseara redevii amator ... poate vei dori sa joci la dublu cu un openist
Multumesc de informatie.Daca participi la acest turneu,poate ma razgandesc si fac pereche cu tine,deoarece pe vremuri am mai facut noi doi pereche castigatoare.O tempora!
Multumesc de informatie.Daca participi la acest turneu,poate ma razgandesc si fac pereche cu tine,deoarece pe vremuri am mai facut noi doi pereche castigatoare.O tempora!
OK, atunci am un motiv in plus sa vin ... si sa-l mai prind inca o data pe Vladut pana nu-i bate pe toti
Deci se inscriu la open:
Apian Florin - Bistrița
Nistor Dorel - Bistrița
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu