Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
DEsi turneul e organizat de Sfintii Mihail si Gavril, mai degraba vin la turneu decat sa primesc musafiri acasa.
Din Iași Gabriel Iacob - Amatori si vedem la dublu cu cine ( ne mai gandim cu cine , nu daca da sau nu!)
DEsi turneul e organizat de Sfintii Mihail si Gavril, mai degraba vin la turneu decat sa primesc musafiri acasa.
Din Iași Gabriel Iacob - Amatori si vedem la dublu cu cine ( ne mai gandim cu cine , nu daca da sau nu!)
Nenea Dan, pot sa ma inscriu doar la dublu ? E posibil sa nu pot ajunge dimineata dar incerc sa fac tot posibilul sa va vizitez macar catre amiaza si, daca ma incadrez in timp, poate prind si eu un dublu. Lucrez si... intelegi tu.
Imi caut un partener cu care sa va pot toca )
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Nenea Dan, pot sa ma inscriu doar la dublu ? E posibil sa nu pot ajunge dimineata dar incerc sa fac tot posibilul sa va vizitez macar catre amiaza si, daca ma incadrez in timp, poate prind si eu un dublu. Lucrez si... intelegi tu.
Imi caut un partener cu care sa va pot toca )
Daca acel”cineva”care trebuie sa dea de baut este organizatorul competitiei,atunci eu nu pot lipsi de la acest eveniment si poate de la un ulterior festin culinar.Asadar ,Ciobanu Gabriel din Vatra-Dornei-evident la open.Partip la dublu cu Firu Marian-Cristian si doresc sa joc impotriva unui ”client”mai vechi de-al meu.Pe curand.
Din Botoșani, Colesniuc Romeo, Robu Valentin si Zamfirache Ioan -amatori. Dane, mult succes in organizarea acestui turneu, care sunt convins ca va fi o reusita.
Comentariu