Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Am nevoie de un sfat

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Am nevoie de un sfat

In primul rand salut tuturor utilizatorilor acestui site.
    Fiti draguti, caut de ceva vreme un site de unde pot sa imi cumpar niste echipament, doar ca e pentru prima data cand imi cumpar dupa un site si nu stiu care site e ok care nu, adica mai pe scurt imi e frica sa nu platesc si sa nu imi vina comanda.
    Va rog daca puteti sa imi dati si mie niste link`uri de unde ati cumparat si totul a fost ok (pret,calitate,termen de livrare etc.)
    Multumesc anticipat,
    George

Re: Am nevoie de un sfat

www.iruiru.com/e . Nu ai cum sa iei tzeapa, pret foarte bun (mai ales la echipamentul butterfly), vezi ca tre sa ai visa classic sau mastercard. Sfatul meu este sa iti iei echipament butterfly, fețele de paleta sunt foarte durabile.

Comentariu

Postat în original de RedBull
      http://www.iruiru.com/e . Nu ai cum sa iei tzeapa, pret foarte bun (mai ales la echipamentul butterfly), vezi ca tre sa ai visa classic sau mastercard. Sfatul meu este sa iti iei echipament butterfly, fețele de paleta sunt foarte durabile.
      Mersi frumos, dar am nevoie de mai multe site`uri sa am de unde alege, calitate, pret etc
      Ms frumos

Comentariu

eacheng.net,presports.com,spinfactory.de,contra.de ,megaspin.net,pingpongonline.com,schoeler-micke.com,sper ca ajunge deocamdata.
        Xi En Ting-X828
        Pryde 30
        Calibra LT Sound

Comentariu

Daca vrei si romanesti: donic.ro ,stiga-tenis.ro
          Xi En Ting-X828
          Pryde 30
          Calibra LT Sound

Comentariu

ttex.se - ajunge rapid coletu si nu mai ai treaba cu vama pen'ca e din Suedia
            Blade DHS PG 2
            FH: DHS Hurricane 3
            BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Ai incercat cumva sa cumperi de pe ttex.se,Vali?Stiam de el de mai demult,Il vizitez destul de des,preturi bune,dar tot nu se prea apropie de cele asiatice!
              Xi En Ting-X828
              Pryde 30
              Calibra LT Sound

Comentariu

is unele produse mai accesibile - cum ar fi lemnele Yasaka . Eu mi-am luat doar maruntisuri de acolo.Vin repede oricum.
                Blade DHS PG 2
                FH: DHS Hurricane 3
                BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Procesare...
                X