Dragi colegi, dupa cum stiti la turneul organizat de Primaria Brazi unii dintre noi au avut de suferit pierderi foarte mari, este vorba de vandalizarea a aprox 8 masini din cate stiu eu, acest lucru intamplandu-se la adapostul "pazei" politiei comunitare(daca va uitati pe forum la topicul turneului de la Brazi eu am intrebat daca este parcare si raspunsul pe care l-am primit de la Primaria Brazi a fost ca exista parcare si este pazita de politia comunitara in curtea scolii). Exact in acea curte de care se vorbeste au fost vandalizate minim 2 masini de care stiu eu- a mea si a unor prieteni din Vrancea. Raspunsul pe care l-am primit cu aroganta de la cei responsabili pentru acest lucru a fost ceva de genul- politia comunitara nu avea in responsabilatile ce-i reveneau paza parcarii(cu toate ca mi se garantase acest lucru, vezi forum) si ca cineva daca vrea sa iti faca rau iti face. Foarte tare explicatia si corecta. Daca asa ne respectam respectam reciproc si cu asemenea argumente de doi bani este foarte ok, iar atitudinea aroganta a sefului politiei comunitare fata de cei care am fost la discutie cu dumnealui este cu totul iesita din comun. Pentru acest lucru cineva va trebui sa plateasca, noi cei implicati am platit deja cu ceea ce am suferit, urmeaza autoritatile locale .
Am deschis acest topic pentru a putea evalua totalul pagubelor suferite de noi, am rugamintea ca toti cei care si-au pus mainile in cap cand au ajuns la masini sa posteze ce li s-a intamplat si o estimare a costurilor, eventual si atitudinea autoritatilor locale.
Am deschis acest topic pentru a putea evalua totalul pagubelor suferite de noi, am rugamintea ca toti cei care si-au pus mainile in cap cand au ajuns la masini sa posteze ce li s-a intamplat si o estimare a costurilor, eventual si atitudinea autoritatilor locale.
Comentariu