Am un robot "robopong 2050" si începe sa-mi facă figuri: imi arunca doua mingi odată sau nu face contact bun butonul de start . Exista cineva in tara care repara asa ceva. Astept un răspuns
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ajutor!;
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Butonu de start cred ca se rezolva cu niste spray de contact, sau desfacut si vazut ce nu face contact cum trebuie. Pentru faza cu mingiile, poate cineva mai patit poate sa isi dea cu parerea...
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
L-am desfacut Clau si mi-am prins urechile, pe lângă asta se opreste din senin, la cati bani am dat pe el, vreau cu orice preț sa-l reparBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
daca nu ai manualul lui si gasesti pe cineva care se baga la reparat, te ajut eu cu al meu manual...sau cu robotul ca model de lucru.TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postAm un robot "robopong 2050" si începe sa-mi facă figuri: imi arunca doua mingi odată sau nu face contact bun butonul de start . Exista cineva in tara care repara asa ceva. Astept un răspunsFH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4658
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
bai Vasile sti tu ceva, dar arcul ala este ok, nu stiu ce naiba poate avea
In Romania nu este nicaieri service pt asa ceva?????Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:09.Procesare...X
Comentariu