Din Bacău se retrage Bianca Berbece, amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 19 (0 members and 19 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de puiu Vezi postDin Bacău se retrage Bianca Berbece, amatori
...vorba lui Nicu grosan "nu-mi place", atat ca el l-a dat mai pe scurt, eu nu-mi permit. Si cu toate acestea poate ne onoreaza cu prezenta, intru-cat Bianca face parte dintre cei premianti.Ultima editare de GeluBv; 01.dec.2014, 13:40.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9523
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9872Likes received: 4536
Mos Florin-Filipesti Targ,PH-Amatori -Meniul 1FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Anul trecut mi-a venit o idee ca sa ma uit la istoricul retragerilor de la TF 2012:
Postat în original de tokosp Vezi postTema retragerilor fiind in mod accentuat pe ordinea zilei, am studiat un pic ce s-a intamplat anul trecut, in ultima saptamana. Pentru cei care sunt mai noi in d'ale AMATuRului, respectiv pentru cei care nu-si aduc aminte cum a fost situatia atunci, poate este cat-de-cat de ajutor:
A fost un total de 67 de retrageri in ultimile 7 zile, dupa cum urmeaza:
1 sambata
1 duminica
2 luni
4 marti
11 miercuri
19 joi
29 dupa ora limita
In mod clar vorbim de doua turnee diferite, insa cei de sub linie ar fi bine sa urmareasca starea listei chiar si vineri, pentru ca in topicul de anul trecut am citit si mesaje de genul "am observat prea tarziu ca am intrat pe lista participantilor, si nu mai pot fi prezent".
O zi buna!
Pali
In saptamana turneului, marti si miercuri retragerile au fost in echilibru cu insrierile (marti erau 2 retrageri in plus, miercuri insa balanta era pe 0).
Joi erau 6 retrageri peste numarul inscrierilor – iar vineri pana la orele douazecisiunu erau 27 de retrageri.
Si, ca un ultim aspect, anul trecut ultimul intrat pe lista principala de la amatori avea pozitia 684 in clasament.
In consecinta, sa fim cu ochii-n patru, scuze, cu ochii pe forum pana la termenul-limita de joi seara.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator local- 22.mar.2010
- 775
- Sfântu Gheorghe
- 53
Likes given: 0Likes received: 44
In legatura cu vremea sunt -2 grade drumurile sunt practicabile
zapada care a nins sambata are cel mult 10 cm
azi luni 01. 12. 2014.
Va tin la curent cu vremea in fiecare zi
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.apr.2014
- 9523
- Nedelea,PH
- 41
Likes given: 9872Likes received: 4536
Postat în original de dantim Vezi postMai intraba-l o data,eu cred ca 1 ,2 si 3FH:Butterfly-Tackiness Drive 1.7mm
BLADE: Gewo Clasic-ALL+/Joola Air Fibre
BH:Stiga Energy Absorber
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Dupa cum se arata si in anuntul turneului, la orele 9,00 se decerneaza distinctiile AmaTuR , iar pentru aceasta s-au afisat toate persoanele ce au drept la acest titlu.CAMPION AMATUR 2014
Localitatea sau judetul Observatii Lungu Cosmin București CAMPION JUDETEAN OPEN Sicoe Rodica AB + placheta, cea mai bine cls Avram Victor AR Petrescu Liviu AG +placheta W Marinescu Razvan B Apian Florin BN Onufrei Ciprian BT Roman Iulian BV Giol Mihai BR Stanciu Silviu CL Sorescu Deian CS Gogu Gabriel CJ Sterea Viorel CT Dumitra David DB Radu Costica GL Cruceru Sergiu GJ Tamas Nagy Jeno HR Florescu Eleodor HD Enciu Alexandru IL Axinte Bogdan IS Hotico Ciprian MM Farkas Gabor MS Grosan Nicu NT Radoi Marius OT Lukasz Klimas PH Micu Daniel SM Govoreanu Florin SB Morosanu Vasile SV Curut Gabriel TM David Dorin VS Vardi Dan VL Corcoz Costin VR CAMPIONI JUDETENI ......"AMATORI"....... Ciobanu Daniel AB Kaposta Victor AR Banescu Dragos AG Luta Petre B Sferlea Marius BH Spaller Tiberiu BN Corneanu Sorin BT Anita Dorel BV Lungu Sandel BR Codreanu Laurentiu BZ Stanciu Stelian CL Creinicean Liviu CS Miron Mihai CJ Leolea Andrei CT Cocean Valer CV Darmaz Ion DB Stancalie Doru DJ Bodin Ion GL Dena Corneliu GR Bradusca Cornel GJ Tokos Pal HR Matei Dumitru HD Vlase Gheorghe IL Albu Catalin IS Peiu Cosmin Tl Tintas Adrian MM Gheorghe Nicu MH Farkas Bence MS Dumitrescu Dan NT Patrascu Alin OT Miron Liviu PH Bilanici Mircea SM Decedat "la datorie" Bobarnac Gheorghe BC Mitzea Alexandru SB Chirap Dan SV Moise Mihai TL Chen Xue Jie TM David Madalina VS Timoceanu Marius VL Arion Costel VR Alte distinctii Posibil ca inaintea acestor persoane sa se regaseasca o alta persoana , mentionata in aceasta lista mai sus sau mai jos
Toma Florin AG W Farcas Vlad CJ Cel mai bine clasat "junior" Mocean Dan CJ Cele mai multe turnee in 2014 Pralea Constantin AB Cele mai multe turnee in 2014 Movileanu Darius DB Cel mai bine clasat (copil sub 10) Simion Boby CJ Cel mai bine clasat (dizabilitati) Sufletel Emil Sr AB Cel mai varstnic participant Cei mai bine clasati juniori ........"top 100"....... Nemaciuc Mihai SV Tomica Andrei B Hudusan Andreea MS Stanciu Alin CL Moldovan Cristian MS
Daca s-a produs vreo greseala NU trebuie sa va alarmati, totul se rezolva cu un simplu mesaj, de preferinta pe privat.
Pentru operativitate si pentru a nu se striga in gol de mai multe ori prin sala, va rugam sa ne onorati cu prezenta, sau in caz contrar sa desemnati o persoana care sa-i inmanam acest titlu.
Atat organizatorii cat si conducerea AmaTuR , va multumeste!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Open.... Sf. Gh
-Balazs Lorant
-Kocsis Balazs
Amatori.... Sf. Gh
-Mako Richard
-Farkas Yvett
-Mako Miklos
Comentariu
Gelu se poate afisa un tabel cu premierea de anul trecut a jucatorilor
- - - Actualizat - - -
Mai mult a categoriilor de premiere
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:47.Procesare...X
Comentariu