Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Buna ziua ,
Presupun ca dupa elementara logica daca am cazut in ;ista de asteptare ...nu mai sunt obligat sa-mi anunt retragerea . Astept totusi cu doua zile inainte de turneu sa vad cum vor evolua lucrurile pt ca nu convine nimanui , presupun , sa bata 300 km doar ca sa se stie pe lista de asteptare .
Astept raspunsul dvs ferm , daca voi juca sau nu .
Calde salutari
Buna ziua ,
Presupun ca dupa elementara logica daca am cazut in ;ista de asteptare ...nu mai sunt obligat sa-mi anunt retragerea . Astept totusi cu doua zile inainte de turneu sa vad cum vor evolua lucrurile pt ca nu convine nimanui , presupun , sa bata 300 km doar ca sa se stie pe lista de asteptare .
Astept raspunsul dvs ferm , daca voi juca sau nu .
Calde salutari
Va rog sa ne ajutati, sa stati cu ochii pe lista si daca dvs credeti ca nu mai sunt sanse, puteti sa anuntati retragerea.
Noi nu avem cum sa stim care si cum intra pe lista, ca urmarea unor retrageri si totul se intampla automat (inlocuirea celor retrasi). Stati pe lista de asteptare pana joi sau vineri si se mai clarifica situatia.
Multumim!
Comentariu