Felicitari Dorin,stiam ca vei castiga tu
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Baicoi Cupa "Dupa alegeri" 22.11.2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Postat în original de dorel nistor Vezi postFelicitari Dorin,stiam ca vei castiga tu
Felicitări atât lui Dorin, cât și tuturor celor care au fost prezenți la Băicoi. Vom reveni cu mare drag!
Comentariu
Ar fi vrut sa vina Darius la Sf. Gheorghe, dar am platit deja demult pt. un cantonament cu echipa din Mioveni si va merge la Bistrița. O sa incercam insa la urmatorul A+ sa fim prezenti.
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3532Likes received: 1358
Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
organizator tehnic- 19.iul.2012
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Likes given: 5081Likes received: 2224
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076731614144
https://youtube.com/c/MarianBogdanPloiesti
Comentariu
senior- 29.iun.2013
- 656
- București
- 1024
Likes given: 125Likes received: 159
Felicitari organizatorilor si colegilor mei, participantii!
Sunt pasionat de tenis de masă, am invatat tenisul de masa pe maidan, pe o masa de beton din parc...
Aici am participat la amatori, binenteles, si... ma bucur ca am fost eliminat de un jucator mai bun decat mine, un jucator de doar 9 ani, un talent care are viitorul in fata.
Este vorba de Darius Movileanu din Targoviște, castigatorul acestui turneu.
Mult succes, Darius!
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
Postat în original de GeorgeDospinescu Vezi postFelicitari organizatorilor si colegilor mei, participantii!
Sunt pasionat de tenis de masă, am invatat tenisul de masa pe maidan, pe o masa de beton din parc...
Aici am participat la amatori, binenteles, si... ma bucur ca am fost eliminat de un jucator mai bun decat mine, un jucator de doar 9 ani, un talent care are viitorul in fata.
Este vorba de Darius Movileanu din Targoviște, castigatorul acestui turneu.
Mult succes, Darius!
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1907
- Mioveni
- 68
Likes given: 3532Likes received: 1358
Postat în original de Marian Bogdan Vezi postBlade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
Acum linkul este accesibil!"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
Comentariu
Felicitari Lucica, felicitari domnul Dan, super turneu, gestionat bine, chiar daca numarul de participanti a fost mare. Se pare ca ,,Dupa alegeri,, se misca pozitiv lucrurile! Este o incantare sa vezi din ce in ce mai multi copii care joaca la un nivel din ce in ce mai inalt. Ce ziceti dragi Amaturisti!? Cred ca tenisul de masa este pe maini bune in tara asta! Bravo tuturor invingatorilor si sa ne vedem cu bine!
Comentariu
organizator turnee- 17.mar.2009
- 1248
- Baicoi
- 55
Likes given: 0Likes received: 1
Multumim pentru aprecieri, dupa cum am spus voi face tot ce depinde de mine ca turneul sa decurga bine.Felicitari merita toti participantii care au inteles faptul ca desfasurarea unui turneu depinde in primul rand de dansii.De asemenea felicitari pentru micul Movileanu dar si pentru David Dorin castigatorii celor doua categorii.
Multumim tuturor celor care au donat bani pentru Corneliu Voicu care se afla intr-o stare de sanatate destul de grava.S-a strans suma de 320 ron predata dl-ui Olteanu Mihai.
S-a trimis suma de 282 ron reprezentand taxa amatur pentru turneu si 40 ron reprezentand taxa turneu B Ploiești (Mircea Dumitrescu) prin dl.Pribeagu.Ultima editare de BOZGANU; 24.nov.2014, 19:46.
Comentariu
- 5539
- Ploiești, PH, Romania
"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."
George Bernard Shaw
Comentariu
Va multumim mult pt. aprecieri si felicitari pt. organizare! S-a bucurat f. mult Darius cand a aflat de Premiul Junior Amatur 2014 si promite ca va munci si mai mult, chiar daca nu are o sala de antrenament si antrenor la Targoviște. Se antreneaza decat in mansarda casei, fara niciun fel de conditii, cu mine si fratele lui. Flaviu Movileanu
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Adrian Lazaroiu, Marian Florea nu le-a plăcut mesajul
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
Postat în original de Bogdan V Vezi postCe aveti, fratilor, cu omu' de nu v-a palcut mesajul?
Iar referitor la ce nu ne-a plăcut nu este cazul să facem polemică..... o să discutăm cu siguranță despre acest lucru LA SALA DE ANTRENAMENT !!!!
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6728
- București
- 64
Likes given: 247Likes received: 631
Postat în original de Dan2 Vezi postDarius este cu copil foarte talentat, sprijinit de familie, de echipa Amatur din Targoviște si de D-l Liviu Petrescu (Mioveni) si care promite rezultate super in viitorul apropiat.
Cunosc in Amatur foarte multi parinti care isi sacrifica timpul, banii, pentru ca copiii lor sa poata participa FRUMOS in Amatur si la turneele FRTM si vad cum comunitatile Amatur ii sprijina pe parinti si copii sa aiba rezultate cat mai bune.
Va rog sa priviti in liniste cum cresc acesti copii, orice transformare in "cazuri" le aduce numai deservicii.
Comentariu
Felicitari Luci,felicitari domnului Dan,turneu reusit plin de surprize.Bravo tuturor invingatorilor si invinsilor!!!
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Multumim organizatorilor si pentru gestul frumos facut in favoarea colegului nostru Voicu Cornel.
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Pentru n-a postat nimeni, încă, finala de la Amatori dintre Movileanu Darius - Pascu Paul o să încerc să vi-l prezint eu pe Darius într-un meci disputat la Turneul A+, Targoviște - 22.03.2014, când - în ciuda setului pierdut în clipul video avut la dispozitie - m-a bătut de mi-au mers fulgii. Cei care l-au văzut jucând la acest turneu pot să aprecieze progresul spectaculos pe care l-a făcut în mai puțin de un an. Felicitări!
Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Faptul ca Darius Movileanu vine martea si joia si joaca cateva meciuri (4-5) la sala de sport a unui liceu, asta nu inseamna antrenament. El se antreneaza in mansarda casei in conditii improprii (cu mine si cu tatal lui). Eu sunt fratele lui (Laurentiu) si stiu f. bine unde si cum se antreneaza Darius. A avut o perioada in care facea antrenamente cu David Dumitra, dar decat de 2 ori pe sapt. cate o ora (cateva luni) si jucau in mansarda, in aceleasi conditii. NOI NU AVEM NICIUN CLUB DE TENIS DE MASA LA TARGOVISTE si cu asta cred ca am spus tot. Profesionistii inteleg ce vreau sa spun prin acest "antrenament". Alte comentarii cred ca sunt de prisos. Va multumesc tuturor!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:28.Procesare...X
Comentariu