Super tare ideea!!! îmi pare rău că este prea departe de mine și nu pot ajunge. Poate totuși vor prelua și alți organizatori ideea și se va organiza un astfel de concurs mai aproape de mine. Multă baftă tuturor.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Bistrița - 27 decembrie 2014 - "Turneu calificare WCPP-RO"
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 24.sep.2013
- 299
- CRISTIAN,SIBIU
- 60
Likes given: 38Likes received: 17
Din Cristian SB:
- CIOBANU COSMIN
- DRAGOMIR IOAN
- - - Actualizat - - -
Daca-mi permiteti,pentru noi,civilii, as prefera ca cei autorizati sa joace cu <<pistolul in toc>>,asigurat si fara cartuse !! Oricum,s-ar parea ca la acest concurs cei care au experienta cu tamplaria si smirghelul au un avantaj,n-ar prea trebui lasati sa participe....
- - - Actualizat - - -
NU rezista la asemenea <<smirgaluiala>> , din Cristian SB:
-Presacan Lucian (omul care aduce si vinul !)
- - - Actualizat - - -
Da, primim o provocare si la dublu,mi se pare ,in sfarsit, un prilej pentru cei cu spatiu putin si prieteni multi de a se putea evidentia!(*sau face de ras,placerea primeaza!)MAZUNOV-FL-109GR.
DONIC BLUEFIRE M2
DONIC BLUEFIRE M2
Comentariu
salut Florin,
fa-ma sa inteleg te rog : toti participantii "fac cunostinta" cu paletele respective pentru prima data in momentul concursului ?
mai exista cineva in tara care sa aiba asemenea palete sau doar Bistrița ? voi va antrenati cu asa ceva ?
oricum tentatia pt. ceva nou in tenisul de masa ramane mare...TB ZLF - T05 / T05
Comentariu
Salut,
Lucian Filimon aduce paletele cand vine din Franta unde joaca acum si cred ca atunci le vom vedea si noi pentru prima data.
Din cate am inteles vor fi vreo 30 de bucati, fiecare paleta ramane la masa iar jucatorii le folosesc pe rand.
Cineva de la noi a incercat sa cumpere acelasi model de la firma Dunlop dar nu a reusit, asa ca daca vrem sa ne antrenam probabil vom lipi niste smirghel pe un lemn oarecare si vom incerca sa ne distram un pic inainte - nu-i acelasi lucru, dar poate se apropie cat de cat.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
si cum sunt sanse mari ca sarbatorile sa le petrecem la ai mei in Bistrița, un pic de miscare dupa bunatatile traditionale o sa fie binevenita...
asa ca trece-ma pe lista: Olah Remus - AradTB ZLF - T05 / T05
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de FlorinBN Vezi postSalut,
Lucian Filimon aduce paletele cand vine din Franta unde joaca acum si cred ca atunci le vom vedea si noi pentru prima data.
Din cate am inteles vor fi vreo 30 de bucati, fiecare paleta ramane la masa iar jucatorii le folosesc pe rand.
Cineva de la noi a incercat sa cumpere acelasi model de la firma Dunlop dar nu a reusit, asa ca daca vrem sa ne antrenam probabil vom lipi niste smirghel pe un lemn oarecare si vom incerca sa ne distram un pic inainte - nu-i acelasi lucru, dar poate se apropie cat de cat.
Florin, daca poti sa ne spui, smirghel de cat? Ca romanul e inventiv, nu?TsE
Comentariu
senior- 21.mar.2009
- 919
- Cluj-Napoca, Romania
Likes given: 45Likes received: 38
Maxim si Iaru se retrag. Din motive de granulatieHurricane III (by Nittaku)
Jun Mizutani ZLC
Nittaku Hammond Z2
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4382
- botosani
- 55
Likes given: 3779Likes received: 1758
Mi se pare atat de ciudat concursul incat trebuie sa fie prezent si unul ca mine ! (daca nu intervine ceva...tinand cont de sarbatori).
Corneanu Sorin - BTBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de sorin_client Vezi postMi se pare atat de ciudat concursul incat trebuie sa fie prezent si unul ca mine ! (daca nu intervine ceva...tinand cont de sarbatori).
Corneanu Sorin - BTBlade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
- 4382
- botosani
- 55
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postVa rog daca se poate pentru Sorin o granulatie tepoasa,dar numai pe partea de rever.Cealalta parte a paletei ,tratati-o cu granulatie de tenergy indiferent de numar.
Oricum mi-am luat vreo 2m de smirghel cu care voi incerca sa dezvolt o noua strategie. Daca tot sunt atatea palete poate-mi iau si vreo 2 cutite sa le ascut la Bistrița.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
senior- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
Apoi nu ma pot rabda: Adrian PASCU si Zsolt TELEKI din Cluj, Daca-i bal bal sa shie. Va tzucam pa paleta...Crestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
Postat în original de remusashi Vezi post...mai exista cineva in tara care sa aiba asemenea palete sau doar Bistrița ? voi va antrenati cu asa ceva ?..Ultima editare de alandala; 23.nov.2014, 02:40.
Comentariu
Din Bistrița:
Ovidiu Patrasciuc
Claudiu Patrasciuc
Cristian Danciu
Bogdan Pugna
Dinca Alexandru
6 locuri rezervate pentru sponsori/firme:
Comelf 1
Comelf 2
Sfara Tours 1
Maxi 1
Maxi 2
Maxi 3TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
- 4382
- botosani
- 55
As dori si eu 2 palete pentru test. Ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia lor ? Sunt cativa jucatori in Botoșani care ar dori la randul lor sa testeze paletele si sistemul de joc. Multumesc.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:23.Procesare...X
Comentariu