Se inscrie Zelariu Petru din Târnaveni la amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A, 29.11.2014 Cluj Napoca
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de CURPAS Vezi postCurpas Ioan -Oradea-Amator . De ce am fost trecut la lista de asteptare ,am 14,67 medie , locul 292 .Inscrierea nu se face in ordinea pozitiei in clasament .
Comentariu
-
Comentariu
-
Referitor la subiectul ca cine are prioritate la inscriere, sesizata de domnul Gelu, probabil a fost pt. derutarea adversarului. Am făcut aceasta observație si la turneul memorial de la Cluj, dar fara nici un rezultat. Este bine sa nu se facă confuzii, chiar daca regula este bine stabilita. De data aceasta anutul de la început este greșit pusa. Scuze pt. deranj.
Comentariu
-
Se inscrie la categoria Open dl. Rusin Iaroslav din Tiaciv (Teceu), Ucraina.
Mai avem trei colegi de antrenament din Ucraina care ar dori sa se inscrie la Amatori, dar fiind deja ocupate toate locurile si atat de lunga lunga lista de asteptare si pentru ca doresc sa vina totusi la concurs, ii inscriu de asemenea la categoria Open pe domnii: Modarco Daniel din Solotvino (Slatina) Ucraina; Iovdi Gheorghe din Nijnia Apsa (Apșa de Jos) Ucraina si Costevici Vasile din Bedevlia (Bedeu), Ucraina.BUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC
BUTTERFLY TENERGY 05 / BUTTERFLY TENERGY 05
Comentariu
Comentariu