Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemne & fețe..
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (0 members and 13 guests)
-
Vând:
1)Lemn Xiom Allround S , nou , cutie originală.Preț - 165 lei.
2)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept.Preț - 150 lei.
3)Lemn Joola Chen Defender în stare foarte bună , mâner drept (ST). Preț - 130 lei.
4)Față Gewo Hype XT Pro 40 , nouă(pătrată) , culoare negru , grosime 2,1 mm.Preț - 160 lei.
5)Față Long Pips Tibhar Grass D'Tecs , stare nouă(pătrată) , culoare roșie , grosime Ox. Preț - 140 lei.
Comentariu
Vând:
1)Lemn Xiom Allround S , nou , cutie originală , mâner drept(ST). Preț - 165 lei.
2)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 150 lei.
3)Lemn Joola Chen Defender în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 130 lei.
4)Față Long Pips Tibhar Grass D'Tecs , stare nouă(pătrată) , culoare roșie , grosime Ox. Preț - 140 lei.
Comentariu
Vând:
1)Lemn Xiom Allround S , nou , cutie originală , mâner drept(ST). Preț - 165 lei.
2)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 150 lei.
3)Lemn Joola Chen Defender în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 130 lei.
4)Față Long Pips Tibhar Grass D'Tecs , stare nouă(pătrată) , culoare roșie , grosime Ox. Preț - 140 lei.
Comentariu
Vând:
Comentariu
Vând:
Comentariu
cadet- 27.feb.2016
- 47
- Dolhestii Mari
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
As dori fata long pips tibhar d recaș ox rosie un nr de cont adresa mea Zamfiroaia Sorin Dolhesti Mari Suceava
Trimis de pe al meu HTC Desire 526G dual sim folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de sorinzamfiroaia Vezi postAs dori fata long pips tibhar d recaș ox rosie un nr de cont adresa mea Zamfiroaia Sorin Dolhesti Mari Suceava
Toate cele bune.Ultima editare de remy; 13.sep.2017, 11:07.
Comentariu
cadet- 27.feb.2016
- 47
- Dolhestii Mari
- 1024
Likes given: 0Likes received: 0
Multumesc la fel si dumneavoastra
Comentariu
Vând:
1)Lemn Stiga Defensive NCT în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 150 lei.
2)Lemn Joola Chen Defender în stare foarte bună , mâner drept(ST). Preț - 130 lei.
Lemnul Xiom Allround S , nou , cutie originală , mâner drept(ST) - dat la SCHiMB.
- - - Actualizat - - -
Lemnul Joola Chen Defender în stare foarte bună , mâner drept(ST) - dat la SCHIMB.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:07.Procesare...X
Comentariu