Valabil
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vind lemn JOO SAEHYUK si fete
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
- - - Actualizat - - -
Postat în original de adi.crainic Vezi postCat costa lemnul 1200 sau 120
http://www.tt-shop.ro/925-butterfly-...super-zlc.html,,, vezi pretul lui aici
daca era 120 ron nu mai era de mult la vanzare... ,,, da! este 12 milioane vechi, ca pretul lui este 16 milioane... este cel mai scump lemn de la Bty.
nu mai sta,,, profita,este la super oferta!!!Ultima editare de leo33; 05.iun.2015, 16:25.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3890
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de adi.crainic Vezi postCat costa lemnul 1200 sau 120
- - - Actualizat - - -
Postat în original de leo33 Vezi post- - - Actualizat - - -
http://www.tt-shop.ro/925-butterfly-...super-zlc.html,,, vezi pretul lui aici
daca era 120 ron nu mai era de mult la vanzare... ,,, da! este 12 milioane vechi, ca pretul lui este 16 milioane... este cel mai scump lemn de la Bty.
nu mai sta,,, profita,este la super oferta!!!
Comentariu
senior- 08.mai.2014
- 1150
- Bacău, Romania, Romania
- 22
Likes given: 140Likes received: 68
Postat în original de mateidumitru Vezi postIarba TT MASTER INSIDER rosie, OX - 157 x 164 pret 40 lei
- - - Actualizat - - -
Postat în original de mateidumitru Vezi postLemn TSP BLACK BALSA GLASFIBER 3,0 DEFENSIV in stare perfecta pret 70 lei
- Lemn TSP BALSA GLASFIBER 3,5 DEF+ Pret 60 lei
Comentariu
Postat în original de peg307 Vezi postLemnul J. Z SZLC este original sau clonă?TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postPentru intrebarea asta, eu nu ti l-as vinde...asta arata ca : nu ai citit topicul de vanzare de la inceput, nu esti atent la reputatia si calificativele celui care vinde, desconsiderandu-l printr-o intrebare stupida iar in plus, esti gata sa cumperi un lemn pe care nu-l cunosti, nu stii cum arata nediferentiind un original de o clona.
Opțiunea mea de a cumpăra sau nu acest lemn, întro anume cunoștință sau nu de cauză, nu vă privește sub nicio formă, așa că pe viitor, vă rog să vă abțineți la a mai comenta ceva în legătură cu postările mele, dacă nu sunteți implicat direct.
Cu respect pentru toată lumea!
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Postat în original de peg307 Vezi postDar dumneavoastră în ce calitate vă introduceți în această discuție...
Postat în original de mateidumitru Vezi postDoar la noapte voi pune pozele.
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Merci, Mihai, nu am realizat ca dl. Matei a editat postul.
Domnule Matei, ne auzim la un telefon daca ma hotarasc. Multumesc frumos pentru amabilitate.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:44.Procesare...X
Comentariu