Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Pana la urma se dovedește ca,, Dantim,"?n ciuda faptului ca bea toate berile din lume , este un om înțelept(ĂSTA E CLAR)vreau sa va întreb pe cei trei care ați postat ....ce ne facem noi cei care, indiferent cine câștiga vom fi fraierii care trebuie sa mergem înainte pentru ca" alea jacta est"..... și suntem ?ngroziți de cea ce va fii pentru ca am avut de ales intre doua variante penibile !!!
Eu zic ca macar asa avem o sansa,decat Ponta ale carui hotii le stim si suntem satui de ele pana in gat.
Poate nu o sa fie extraordinar,dar macar am reusit sa ne exercitam dreptul la vot,politicienii au resimtit asta
cu siguranta.Probabil se vor gandi de doua ori inainte sa mai bage mana in banii publici.
Gandestete ce umilit ai fi sa nu poti vota din cauza ca nu votezi cu x sau y.
Credeti ca daca cei de la conducere ar considera vreodata ca votul nostru conteaza.....ne-ar mai lasa sa votam???
P.S. Este o maxima, spusa de un strain- de foarte demult-Mark Twain(cred).
"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0 BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Nea Deni, apasa "administrativ" (deasupra la postul 1), ....
Nu cred ca poate. Facilitatea închiderii unui subiect de catre cel care l-a creat este posibila doar in subforumurile "Amatur" si "Anunturi Vânzare-Cumparare", la General nu exista butonul Administrativ. Numai un moderator de lamureste 100%. Sau macar 54,5%.
Comentariu