Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Poze cu lemnul cu care jucam
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 01.dec.2013
- 1358
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Likes given: 397Likes received: 273
Comentariu
Daca-mi permiteti o corectare : poze cu lemnul cu care jucam...inseamna poze DOAR cu lemnul . Ce treaba au fețele din poze cu titlul topicului ? Ori se schimba titlul si ar veni ceva de genul poze cu setup-ul ori paleta din dotare, ori se solicita forumistilor sa nu mai incarce alte poze cu fete care sa induca eroare in randul sustinatorilor acestui sport ...doar glumesc.TRUST NO ONE !
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1553
- Resita
- 51
Likes given: 202Likes received: 75
Postat în original de danmihai Vezi postDaca-mi permiteti o corectare : poze cu lemnul cu care jucam...inseamna poze DOAR cu lemnul . Ce treaba au fețele din poze cu titlul topicului ? Ori se schimba titlul si ar veni ceva de genul poze cu setup-ul ori paleta din dotare, ori se solicita forumistilor sa nu mai incarce alte poze cu fete care sa induca eroare in randul sustinatorilor acestui sport ...doar glumesc.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Avand in vedere ca am schimbat, si am descoperit un lemn senzational, atasez fotografii cu noua "arma":
Lemn BTY Korbel SK7 ST, 90g
FH Joola MAX 450, 4 straturi de Revolution nr. 3 Booster Xtreme
BH Tibhar Evolution FX-P, 4 straturi de Revolution nr. 3 Booster Xtreme
Adeziv pe baza de apa Revolution nr. 3
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi post
PS: Pacat de Cresailul ala ca ai pus material pe el!
Later edit: Nu ne spui si noua ce lemne ai in lemnoteca, si poate si o poza la fiecare?Deal Sandor likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Sper sa nu fiu considerat laudaros...lemnoteca mea contine in acest moment urmatoarele :
- Bty Zhang Jike Super ZLC FL 88 gr
- Bty Cresail fluture negru FL 100 gr
- Bty Timo Boll Spirit fluture negru FL 93 gr
- Bty Viscaria fluture negru FL 89 gr
- Bty Kumpuru fluture negru FL 87 gr
- Bty Schlager Carbon fluture negru ST 93 gr
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Liu Shiwen FL 88 gr
- Bty Timo Boll ALC ST 89 gr
- Bty Keyshot Light FL 87 gr
- Bty Amultart ST 93 gr
- Bty Maze Passion FL 85 gr
- lemne prin dulap : Yasaka Sweden Classic, Dr Neubeuer Firewall Plus, Dr Neubeuer World Champion, LKT Instinct...lista de fete pe de lemne e si mai lunga ( dupa cum am mai spus, imi place mai mult sa probez decat sa joc cu adevarat...)comunicatorul_5 likes this.TRUST NO ONE !
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postSper sa nu fiu considerat laudaros...lemnoteca mea contine in acest moment urmatoarele :
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Amultart ST 93 gr
- lemne prin dulap : Yasaka Sweden Classic, Dr Neubeuer Firewall Plus, Dr Neubeuer World Champion, LKT Instinct...lista de fete pe de lemne e si mai lunga ( dupa cum am mai spus, imi place mai mult sa probez decat sa joc cu adevarat...)
Comentariu
E doar inceputul...lasa palaria pe cap, nu e cazul...visul meu e ca langa standurile consacrate cu produse din tenisul de masa, sa fie o masa cu toate aceste lemne gata de a fi probate de jucatorii sau pasionatii adunati pentru concursul respectiv...sunt atat de multi iubitori de ping pong care nu s-au intalnit in viata lor cu un anumit lemn sau setup incat parca ar fi pacat sa stea adunate intr-un sertar ori dulap.TRUST NO ONE !
Comentariu
- 1553
- Resita
- 51
Postat în original de danmihai Vezi postSper sa nu fiu considerat laudaros...lemnoteca mea contine in acest moment urmatoarele :
- Bty Kreanga Karbon ST
- Bty Amultart ST 93 gr
- lemne prin dulap : Yasaka Sweden Classic, Dr Neubeuer Firewall Plus, Dr Neubeuer World Champion, LKT Instinct...lista de fete pe de lemne e si mai lunga ( dupa cum am mai spus, imi place mai mult sa probez decat sa joc cu adevarat...)Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Adaugat in colectie Bty Mazunov AN 104 gr...se pregateste cu ajutorul maestrului Durdun sa-mi incante simturile un Primorac vechi...Johnny, ai poza mai sus...de fapt, vrei sa vezi cum arata Viscaria mea, zi drept...oricum, lemnul tau, intr-o buna zi, ma va avea drept proprietarTRUST NO ONE !
Comentariu
- 1553
- Resita
- 51
Postat în original de danmihai Vezi postAdaugat in colectie Bty Mazunov AN 104 gr...se pregateste cu ajutorul maestrului Durdun sa-mi incante simturile un Primorac vechi...Johnny, ai poza mai sus...de fapt, vrei sa vezi cum arata Viscaria mea, zi drept...oricum, lemnul tau, intr-o buna zi, ma va avea drept proprietarDeal Sandor likes this.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postE doar inceputul...lasa palaria pe cap, nu e cazul...visul meu e ca langa standurile consacrate cu produse din tenisul de masa, sa fie o masa cu toate aceste lemne gata de a fi probate de jucatorii sau pasionatii adunati pentru concursul respectiv...sunt atat de multi iubitori de ping pong care nu s-au intalnit in viata lor cu un anumit lemn sau setup incat parca ar fi pacat sa stea adunate intr-un sertar ori dulap.vrg likes this.Rozena - VISCARIA - Rozena
- Aprecieri 1
Comentariu
eres01 Deal Sandor like this.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:03.Procesare...X
Comentariu