Postat în original de Johnny Erasure
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Poze cu lemnul cu care jucam
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (1 members and 0 guests)
-
organizator local
- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Deal Sandor likes this.Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Comentariu
Sa-l stapanesti sanatos Mihai905, sa-ti aduca un plus jocului si sa te bucuri de el!Viscaria
FH - tenergy 05
BH - tenergy 05 fx
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Deal Sandor likes this.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
- Aprecieri 1
Comentariu
@ gpopescu: oribila taietura.
data viitoare ti le tai eu, gratis si perfect.fara semnatura, fara numar
Comentariu
Postat în original de dolly Vezi post@ gpopescu: oribila taietura.
data viitoare ti le tai eu, gratis si perfect.
numai ca fețele asa le-am luat de la un antrenor de tenis de aici din București si nici de el nu au fost taiate, asa ca hai sa o lasam asa...
Stiu sa tai si eu perfect ba chiar mai mult, le tai cu exact 1 mm mai mari decat lemnul si niciodata nu pun banda de cant!!!blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Postat în original de Mihai905 Vezi post
Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
Postat în original de Mihai905 Vezi post
frumoase jucarii! te intreb insa din curiozitate: fiind setup-uri diferite, care-s criteriile lor de utilizare cand joci (liber)? sau e doar...joci de placere, cu cat mai multe palete, dupa stare, dupa zi, dupa cheful de moment?!
nu mi-o lua in nume de rau, te rog...Ultima editare de Red1978; 14.dec.2017, 13:01.Viscaria
FH - tenergy 05
BH - tenergy 05 fx
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Poate par ridicol dar eu aveam o problema cand schimbam mediul de joc: masa dar mai ales minge. De obicei joc frecvent in 3 locuri, de fiecare data se joaca pe alt tip de masa si cu alta minge de plastic. Am observat ca performanta unui setup difera mult in functie de masa si minge. Spre exemplu o minge mai usoara are un alt control fata de una mai grea. Prin urmare am vazut ca decat sa ma chinui sa ajustez de fiecare data unghiurile paletei si taria loviturilor mai degraba sa am 3 setupuri care sa se plieze unor anumite conditii de joc. Este evident ca ele se comporta diferit, insa din punctul meu de vedere ma ajuta la consistenta. Mai precis pastrez aceeasi mecanica de lovire. Am vazut ca daca incerc sa-mi ajustez loviturile zilnic in functie de locatie nu mai am progres. Asa ca am permanent la mine 3 setupuri asemanatoare si aleg cu ce joc in functie de masa si minge. Nu imi trebuie mai mult de 2-3 seturi ca sa imi dau seama ce se potriveste mai bine din cele 3 pentru a da ce am mai bun din mine. Poate gresesc dar eu astfel simt reusesc sa progresez.Ultima editare de Mihai Popescu-Apreotesei; 14.dec.2017, 14:24.comunicatorul_5 likes this.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Mihai905 Vezi postPoate par ridicol dar eu aveam o problema cand schimbam mediul de joc: masa dar mai ales minge. De obicei joc frecvent in 3 locuri, de fiecare data se joaca pe alt tip de masa si cu alta minge de plastic. Am observat ca performanta unui setup difera mult in functie de masa si minge. Spre exemplu o minge mai usoara are un alt control fata de una mai grea. Prin urmare am vazut ca decat sa ma chinui sa ajustez de fiecare data unghiurile paletei si taria loviturilor mai degraba sa am 3 setupuri care sa se plieze unor anumite conditii de joc. Este evident ca ele se comporta diferit, insa din punctul meu de vedere ma ajuta la consistenta. Mai precis pastrez aceeasi mecanica de lovire. Am vazut ca daca incerc sa-mi ajustez loviturile zilnic in functie de locatie nu mai am progres. Asa ca am permanent la mine 3 setupuri asemanatoare si aleg cu ce joc in functie de masa si minge. Nu imi trebuie mai mult de 2-3 seturi ca sa imi dau seama ce se potriveste mai bine din cele 3 pentru a da ce am mai bun din mine. Poate gresesc dar eu astfel simt reusesc sa progresez.
imi explic nedumerirea...sa-ti spun cum vad eu lucrurile. stiu ca aruncatura mingii o face lemnul, si intr-o proportie covarsitoare: 70-80%. nu cunosc set-up-urile tale, dar te cred pe cuvand cand spui ca sunt asemanatoare, ceea ce ma pune si mai tare pe ganduri...asemanatoare dar, totusi 3, pentru 3 situatii diferite? daca ai juca intr-un al 4-lea loc, cu conditii aparent diferite, ar insemna al 4-lea set-up? n-ar fi mai util sa-ti alegi unul singur, ca medie a celor 3?
in opinia mea, cele 3 set-up-uri genereaza variabile atat in tehnica ta de lovire, cat mai ales in jocul tau...mi-e foarte greu spre imposibil sa cred ca tu progresezi cu adevarat jucand constant cu 3 palete, ci mai degraba ti se pare ca progresezi. cel mai bun argument pe care ti-l pot da este ca, majoritatea celor care stiu sa loveasca mingea au un singur set-up, (unii joaca cu un lemn ani buni de zile) pe care-l mai ajusteaza putin din fete sau cand/daca se impune o trecere catre un alt tip de lemn, tranzitia insa se face urmarind evolutia tehnicii si jocului, daca astea doua o impun. daca nu, mai toti, ca sa nu-si strice jocul, raman la acelasi lemn si poate mai umbla la fete..pentru un plus de spin sau de viteza.
la prima vedere pari un jucator care-si cauta imbunatatirea jocului prin rotirea mai multor palete cu speranta ca va gasi, in sfarsit, paleta "norocoasa". nu stiu daca ti s-a mai spus asta din partea celor cu care joci, (probabil ca teoretic stii) dar obtinerea calitatii lovirii mingii se face invers: accentul pe tehnica impreuna cu alegerea unui set-up potrivit care sa te ajute in directia asta, in niciun caz invers...
PS: fiecare face insa ce doreste cu banii lui pentru pasiunea lui. imi cer scuze ptr offtopic, dar si daca ce am scris mai sus o sa para, nu stiu, ca m-am trezit ...sa-ti dau sfaturi.
toate bune!Ultima editare de Red1978; 14.dec.2017, 15:57.Johnny Erasure likes this.Viscaria
FH - tenergy 05
BH - tenergy 05 fx
- Aprecieri 1
Comentariu
- 2085
- Străoane, Vrancea
Si eu imi cer scuze pentru off-topic si cu acest post termin.
Multumesc pentru observatii sunt pertinente. In teorie asa ar trebui sa fac. Practica spune altceva. Ideea mi-a venit cand am trecut de la mingi de celuloid la mingi de plastic. Doi dintre partenerii de joc, mult mai avansati decat mine la acel moment nu au reusit nici dupa un an si jumatate sa faca trecerea, in sensul sa atinga acelasi nivel de joc desi au probat destule mingi de plastic. Si pe forum am citit ca unii se plangeau din acelasi motiv. Din pacate unul din amici chiar a renuntat sa mai joace tenis frecvent, tocmai din cauza mingei de plastic. A spus ceva de genul: nu o inteleg, are un comportament diferit fata de cealalta, parca am luat tenisul aproape de la zero. Pentru mine functioneaza sistemul exact cum l-ati enuntat partial mai sus. Exista o paleta soft, una medie si una hard. De obicei joc cu cea medie. In functie de interactiunea dintre minge si masa aleg una dintre celelalte doua variante daca este necesar. Multumesc.Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:55.Procesare...X
Comentariu