Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
- La solicitarea catorva jucatori autohtoni incercam sa facem o sectiune de Incepatori la care pot participa jucatorii cu M.A <11
Puteti explica in ce ar consta sectiunea? Incepatorii vor participa la aceasta minicompetitie, dupa terminara turneului, sau in paralel cu dublul? M.A. ce inseamna? Imi cer scuze pentru ignoranta, insa nu cunosc termenii.
O medie a punctelor obtinute la turnee.Daca te uiti in postul nr 2,la Inscrieri,vezi primul nr care reprezinta locul ocupat momentan in Cls dupa care urmeaza MP. Se joaca in paralele toate sectiunile,cu conditia ca sa fie suficienti jucatori si la categoria Incepatori (macar 10)
- La solicitarea catorva jucatori autohtoni incercam sa facem o sectiune de Incepatori la care pot participa jucatorii cu M.A <11
Frumos,am sa pun si eu in practica la viitoarele competitii.Sunt multi cei care doresc sa joace dar vad ca majoritatea sunt cu mult mai buni decat ei se retrag si este pacat.Facut o grupa sau mai multe cu acesti jucatori si dat drumul la sansa si pentru ei .Cu timpul se vor antrena si cu rezultatele optinute vor juca la o ctg mai superioara si tot asa.
BUNA INITIATIVA SI CORECTA
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Este interesanta initiativa. Nu stiu cat ii deranjeaza pe jucatorii buni, cei mai slabi din grupa. Insa, din perspectiva unui jucator incepator, va pot spune ca cele mai frumoase meciuri le-am avut cu jucatorii care erau pe primul loc in grupa (de cele mai multe ori). Imediat m-au citit si au avut maturitatea sa stie sa foloseasca acel timp eficient si sa il faca placut si pentru mine si pentru ei. De exemplu, la Stefan cel Mare, Hasna Cosmin "s-a incalzit" cu mine si eu am jucat un tenis care mi-a dat curaj sa continui. Putea foarte simplu sa ma "faca" din serve sau din primele mingi, termina repede meciul si eu plecam acasa cu sentimentul ca nu nu prea am apucat sa joc nimic. In schimb am vazut la jucatorii de nivel mediu, o incrancenare si o dorinta sa faca orice doar sa te incurce, de parca scopul ultimului din grupa era sa castige turneul. Eu sunt acolo sa joc si cu alti jucatori decat cei cu care joc in mod obisnuit, sa cunosc oameni si sa dau cu paleta in minge cat mai mult, nu sa fac tacaneala, poate - poate celalalt se incurca si castig si eu cateva punctulete.
Tinand cont de sentimentele astea care ma incearca, ma bucura si nu prea o participare doar cu incepatori. Sper sa nu fie obligatorie sectiunea respectiva si sa pot sa ma dumiresc daca va fi benefica pentru mine. Probabil altii au pareri diferite.
Din hoardele sucevene.....Orzacius Katalinikos probabil cu handul creangos ca de obicei.....
Pentru mine asta e cel mai frumos concurs din an....
Salutari tuturor!!!
Comentariu