Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
De la Botoșani se inscriu Sebastian TOCARIU , Marcel APARASCHIVEI si Tudor Andrei TOCARIU la amatori. Daca mai merge, se inscriu la dublu Sebastian TOCARIU si Marcel APARASCHIVEI.
Multumim!
foarte fain acest system cu 4 in inferioare si 4 in superioare.(pentru cine intelege).
Avantaje:
-toti au bucuria calificarii in superioare,
-fiecare joaca un minim de 6 meciuri,
-cei care nu se califica in eliminatorii joaca mai mult, iar cei care ajung in fazele finale joaca mai putin, ca sa nu fie prea obositi,
-turneul se termina cel putin cu o ora mai repede,
-etc...
Dezavantaje:-nu am gasit.
De exemplu:
Pentru 96 de participanti la 12 mese, in inf. si sup. cu 4 si 4 se joaca 24 de meciuri pe masa,
Pentru 96 de participanti la 12 mese, in inf. si sup. cu 6 si 4 se joaca 28 de meciuri pe masa,
Deci prima varianta=avantaj client=avantaj organizator=avantaj tuturor
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
cred ca voi juca cu Vic la dublu,
Vlaisan nu e sigur ca poate veni,
aflam in cateva zile si revin...
Mai Vasile,asa cum ai inceput tu cele scrise mai sus,cu?cred?mi-am zis ca vrei sa ne spui CREZUL,care spunandu-l la fiecare meci pe care-l joci,te ajuta sa castigi la masa de joc.Si uite asa reusesti sa treci de grupele inferioare de la open,fara prea mare efort.Apoi daca ma gandesc la celalalt sens al acestui cuvant,in tenisul de masa NU este loc de incertitudini,aici trebuie sa fi SIGUR cu cine joci,ca in functie de partenerul tau de joc,eu cu partenerul meu de la dublu JOE DOE,ne facem o anumita tactica de joc,ca noi sa iesim invingatori.Deci hotaraste-te odata cu cine joci sigur,pentru a pierde si eu ca si tine o noapte sa-mi elaborez pe indelete tactica strategica de joc.
din Piatra Neamț primul lot de victime ... Grosan Nicu-open , Paduraru Andi-amatori si secretara noastra nou-nouta in circuit ...Turcu Michela -amatori
Comentariu