de ce nu joaca nimeni la nivel inalt cu seria dotec de la donic? Eu cel putin nu am vazut pe nimeni!As vrea sa-mi iau un lemn din seria dotec, un dotec carbon sau hinoki,si nu stiu ce e "in neregula" cu aceste lemne!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Waldner Dotec Carbon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Re: Donic Waldner Dotec Carbon
a jucat cineva cu ele? mai joaca? de ce da, de ce nu?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Likes given: 0Likes received: 0
Eu joc cu asa ceva si sunt foarte multumitBlade : Donic Waldner Dotec Carbon
FH : DHS Skyline Neo 2 (tuned) - 2.2
BH : Haifu Shark 2 (tuned) - 2.0
Comentariu
..daca ai posibilitatea vezi mai intai daca ti se potriveste forma manerelor de la donic, grosimea si locul unde se imbina lama cu manerul pentru ca difera fata de butterfly..
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Priza modelelor Dotec mi se pare net superioara modelelor "clasice", de altfel majoritatea celor care au tinut paleta in mana au avut aceeasi parere.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
Comentariu
organizator local- 22.iul.2007
- 811
- Roman
Likes given: 41Likes received: 143
Eu am Dotec Hinoki.
Sunt mulțumit de lemn.Nu joac? foarte mul?i cu lemne Dotec din cauza prizei pe care o au. Foarte mul?i jucători au fe?e diferite pe palet?, iar astfel de lemne nu pot fi rotite în m?n?, să joci când cu o fa?? când cu cealalalt?, pt. a putea surprinde adversarul.Blade: TBS Old Tag
Fh:XIOM Vega Pro
Bh:XIOM Vega Pro
Comentariu
rflash ai fost cumva la turneul de la Brazi?Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
cat de rapid e Donic Waldner Dotec Carbon? daca l-ai compara cu sistemul de notare butterfly ar fi -off, off, off+?Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Il am si eu. Este un Off cu mult control datorat lemnului de balsa de la centru.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
si de ce nu joci cu el? Adica ce ai de reprosat sau care sunt minusurile? Despre dotec Persson carbokev ce parere ai? Un control de 6+ e cam putin?Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
senior- 02.apr.2008
- 564
- București + around
- 45
Am fost la Brazi, dar am jucat doar 3 meciuri, dupa care a trebuit sa plec si nu am reusit sa ma intorc la timp ..... daca jucam 4 meciuri as fi fost calificat din grupa.
Persson carbokev mi se pare foarte rapid si fara simt ... 6+ e o MARE exagerare in opinia mea, un 5 ar fi mai potrivit.
Foarte mul?i jucători au fe?e diferite pe palet?, iar astfel de lemne nu pot fi rotite în m?n?, să joci când cu o fa?? când cu cealalalt?, pt. a putea surprinde adversarul.Blade : Donic Waldner Dotec Carbon
Comentariu
rflash, daca l-ai compara cu sistemul de notare butterfly ar fi -off, off, off+?Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
sa inteleg ca ai jucat cu donic Persson dotec carbokev, si din experienta ta l-ai compara la control cu 5?Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de Dado.danielsi de ce nu joci cu el? Adica ce ai de reprosat sau care sunt minusurile? Despre dotec Persson carbokev ce parere ai? Un control de 6+ e cam putin?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:45.Procesare...X
Comentariu