Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEUL FINAL AMATuR 2008 Piatra Neamț 13.12.2008
Nici nu vreau reflectoarele doar pt mine,iar Ema daca vrea fustita sigur gaseste si ea...Clujul este un oras mare.Reflectoarele sa stea pe campioni si pe ai mai buni iar Ema joaca f bine asa k sunt sigura k vor fi reflectoarele si pe ea.
O clarificare daca se poate : sunt 12 mese, dar mai exact ce fel de mese ?
Nu de alta ca si la Fălticeni au fost 12 mese ..... dar majoritatea erau slabute.
pe mine personal, m ar interesa ceva informatii despre mantinele (despartitoare), si anume:
lungime
latime
culoare
si firma importatoare
multumesc
si, desigur, daca lipitul cu toluen pe baza de apa, este permis in sala
Daca tot vine Luminita in fustita tre sa ajung si eu la Piatra Neamț si mai aduc si niste prieteni sa o admire;Anton Florin,Tudurean Radu,Lacatus Daniel si Pascu Marius toti din Câmpulung Moldovenesc
Postat în original de bogdanel
pe mine personal, m ar interesa ceva informatii despre mantinele (despartitoare), si anume:
lungime
latime
culoare
si firma importatoare
multumesc
si, desigur, daca lipitul cu toluen pe baza de apa, este permis in sala
O pasarica mi-a soptit urmatoarele : mantinelele sunt facute dintr-un compozit biocameleonic special, e suficient sa-i faci un cadru si se intind singure prin mitoza, in plus acestea vor lua culoarea ochilor celui care se uita la ele (da-i un telefon lui Liz Taylor ca violet inca n-am prins :P)
Pentru firma importatoare puteti suna direct la Cotroceni si cereti cu primul marinar, care este si comandantul suprem al fortelor noastre armate .... cred ca va este clar din descrierea de pana acum ca ele vin pe traseu NATO - MApN si reprezinta ultimul racnet in materie de camuflaj.
Cat despre lipitul cu toluen pe baza de apa, inca nu pot raspunde, trebuie sa ma mai informez, totusi parca am auzit ca politia hidrocarburilor aromatice s-ar putea sa faca un control.
Se mai inscriu la acest turneu:
1.Carpovici Boris Fălticeni
2. Cozma Catalin Fălticeni
3. Morosan Vasile Suceava
4.Ursan Viorel Rădăuți
5. Purdila Valentin Fălticeni ???
6. Mosneagu Marius Fălticeni ???
Ultimii doi nu sunt 100% sigur.
toti care venim din ardeal ne-am cazat la pensiunea Cornelius dintre care sint din cluj,reghin,ciuc,bistrita si va fi un chef in seara de vineri cine doreste e bine venit
Comentariu