Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEUL FINAL AMATuR 2008 Piatra Neamț 13.12.2008
Cred ca vom face in asa fel sa ajungem in 16, pe care-i vom imparti in doua grupe 8+8. Se va juca fiecare cu fiecare ( ca la Cluj ) si in plus locul
1-2 se va decide intre cistigatorii grupelor, loc 3-4 intre secunzii din grupe , samd. Greu mi se pare sa ajungem in timp util in 16, si aici ma refer la ora, avind in vedere nr. de participanti anuntati ( ATENTIE sunt ffff multi care ne-au anuntat ca vin telefonic, nu pe forum ).
Bucurosi le-om duce toate....dar daca vor fi 150 - 160
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
din Adjud:
vlase dorin ciprian
iordachi adrian
geamana pompiliu
zaharia catalin
turcu florin
grama victor
grama andrei
...si vor fi si din focsani cativa!
CAZARE;
-PRODPROSPER tel.0730504222 ,d-na Nuti,cam. 2 pat 60 ron
-DIR.TABERE tel.0233213069 ,29 ron /pat,vis a vis de parcul Cozla,pana la 16,30 ora si vineri pana la 14
-pens. ARIS, tel.0744784782 ,cam 2 pat 80 ron, 3 pat 100 ron ,4 pat 120 ron
Din București :
Bogdan Trifu
Cristian Rusu
Constantin Motoroi
deocamdata ....
Alex a motivat ca il costa prea mult drumul, asa ca sariti cu premiile ca sa-l motivati :P
P.S. In particular a zis ca ii e frica, cica vin prea multi jucatori buni :P
da ..asta era ..sunt prea sarac si nu am bani sa vin ...poate faceti o cheta sa ajung si eu la turneu
ma cristi in loc sa-mi multumesti ca nu vin ...ca asa ai si tu o sansa ...la locu 2 ...ca iar te bate nashu' tau ) ( stim noi cine )
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Postat în original de rflash
Din București :
Bogdan Trifu
Cristian Rusu
Constantin Motoroi
deocamdata ....
Alex a motivat ca il costa prea mult drumul, asa ca sariti cu premiile ca sa-l motivati :P
Postat în original de marius
Cred ca vom face in asa fel sa ajungem in 16, pe care-i vom imparti in doua grupe 8+8. Se va juca fiecare cu fiecare ( ca la Cluj ) si in plus locul
1-2 se va decide intre cistigatorii grupelor, loc 3-4 intre secunzii din grupe , samd. Greu mi se pare sa ajungem in timp util in 16, si aici ma refer la ora, avind in vedere nr. de participanti anuntati ( ATENTIE sunt ffff multi care ne-au anuntat ca vin telefonic, nu pe forum ).
Bucurosi le-om duce toate....dar daca vor fi 150 - 160
Daca cele 12 grupe vor avea 8-9 jucatori fiecare ar fi bine sa mearga mai departe doar primii 3. Asta inseamna 36 in total. De aici 6 grupe de 6, fiecare grupa la 2 mese. Apoi 2 grupe de 6, castigatorii joaca pt 1-2, cei de pe locul 2 pt 3-4. Tot aici as propune ca aceste 2 meciuri sa se joace 4 din 7. Totusi, asta inseamna 7(+5+5+1=18(19) meciuri pt primii 4 ceea ce mi se pare un pic cam mult, dar nu exagerat.
Daca insa se va ajunge sa fie grupe cu 10 jucatori va trebui neaparat sistem eliminatoriu, nu va fi suficient timp. S-ar putea juca 2 din 3 in grupe si atunci s-ar putea face ceva .... se califica 4 din fiecare grupa, deci raman 48. 12 grupe de 4 din care se duc 2, raman 24. 4 grupe de 6, din care merg tot 2 si raman 8, 2 grupe finale de 4. Asta ar insemna 3+5+3+1=12 meciuri 3 din 5 si 9 meciuri 2 din 3 .... iarasi destul de mult dar nu se sare calul.
Postat în original de rflash
Din București :
Bogdan Trifu
Cristian Rusu
Constantin Motoroi
deocamdata ....
era o reclama la taxi meridian ,,mai ieftin ca noi nu e decat mersul pe jos,,
Comentariu