Salutare ! Doresc o paleta SH ,sau macar 2 fete care merg pe lemnul meu, buget 300 lei. Preferabil oferte din București si sa o pot proba. Acum joc cu lemn Donic Waldner Allplay, o fata donic slice si una donic liga, imi place sa joc cu mult efect dar si sa atac. Vreau putin mai multa viteza dar si control mare.Doresc fete cu urmatoarele caracteristici : viteza 6 sau 7 , control 10 spin 10. Astept oferte !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cumpar paleta /fete / lemn SH buget 300 lei
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Salut, te intereseaza o paleta formata din lemn Killerspin Daimond TX fara atingeri sau alte defecte ( ca nou ) cu fata neagra TSP Ventus Spin 2.0 mm si fata rosie TSP Ventus Spin max , fetele sunt in stare foarte buna . cu respect CristiBH:TSP Ventus Spin max
LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Buna seara
Daca tot veniti maine la IDM,magazinul nostru este la 5 min,in curte la Sema Parc.Acolo veti primi paleta la recomandarile noastre.Ne putem incadra in bugetul dvs.
Multumesc
0728747067
Comentariu
Buna Petre,
Iti recomand user-ul DDMIT, un tip super serios care are diferite fete, toate patrate, la preturi super (unele la aproape jumatate din cele ale magazinelor de profil).
Am cumparat de mai multe ori de la el si il recomand cu mult respect.
Uite link:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...ighlight=ddmit
CRACIUN FERICIT!
Comentariu
Userul Catalin mazy vinde un michael maze bty.cu vega pro negru si andro hexer roșu, super oferta, in jur de 300 ronButterfly Timo Boll ZLC
Tibhar 5Q+
sex, money, table tennis!
Comentariu
va ofer eu un lemn andro blax st cu cu un xiom omega Iv asia de 2.0 (patrat) si un x plode rosu folosit la-250 de lei
0747116316Ultima editare de Tischtennis; 29.dec.2014, 16:35.
Comentariu
Inca astept oferte, maine (05.01.2015) merg la Top Arena sa probez o plaleta , deci cine are paleta de vanzare si e disponibil maine il rog sa lase mesaj si sa specifice intervalul orar cand poate sa vina
Comentariu
Postat în original de Tischtennis Vezi postva ofer eu un lemn andro blax st cu cu un xiom omega Iv asia de 2.0 (patrat) si un x plode rosu folosit la-250 de lei
0747116316
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:56.Procesare...X
Comentariu