Cumpar ZHANG JIKE SUPER ZLC in stare foarte buna. Ofer 1000 lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar zhang jike super zlc
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ai mare grija la clone. Nu vreau sa insinuez ca cineva ar vinde pe forum asa ceva, insa am vazut o clona luata cu 29$ de pe aliexpress care arata extrem de bine. Sincer, eu probabil as fi fost pacalit daca cineva imi inlocuia originalul cu una contrafacuta.Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
Sunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de husarul Vezi postSunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Postat în original de husarul Vezi postSunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.
- - - Actualizat - - -
Nu ai cuvinte dupa ce il manuiesti putin
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Likes given: 2041Likes received: 1394
Postat în original de husarul Vezi postSunt curios, domnule matei, l-ati incercat? Sau l-a incercat cineva? Am inteles ca are mult control si are un sweet spot mare, dar sunt curios de parerea cuiva care chiar a pus mana pe el si a jucat.
Te las pe tine sa tragi concluziile din experienta mea : Am lipit fetele cu care jucam pina acum, pe un lemn ZHANG JIKE SUPER ZLC si am jucat trei zile impotriva acelorasi jucatori cu care joc mereu. Rezultatele obtinute au fost cu cel putin patru puncte mai bune decit inainte. Cel mai mult m-a satisfacut faptul ca am jucat cu un prieten care ma batea inainte la 2 sau 3 iar cu lemnul asta, toate seturile le-a cistigat greu si un set am cistigat eu, ceea ce pentru mine este extraordinar.
Acum sunt derutat fiindca cineva mi-a promis ca-mi face rost de un MIZUTANI SUPER ZLC . Zice ca ar fi mai bun decit ZHANG JIKE si acum nu mai stiu ce sa aleg.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Zosim1 Vezi postVrei sa treci la stilul smuls ,Nea Titi.
Comentariu
Postat în original de mateidumitru Vezi postDin pacate, eu nu ma pricep ca Laky si Grasomega sa descriu caracteristicile lemnelor sau fetelor cu care am jucat. Eu caracterizez un setup dupa eficienta lui, in mina mea.
Te las pe tine sa tragi concluziile din experienta mea : Am lipit fetele cu care jucam pina acum, pe un lemn ZHANG JIKE SUPER ZLC si am jucat trei zile impotriva acelorasi jucatori cu care joc mereu. Rezultatele obtinute au fost cu cel putin patru puncte mai bune decit inainte. Cel mai mult m-a satisfacut faptul ca am jucat cu un prieten care ma batea inainte la 2 sau 3 iar cu lemnul asta, toate seturile le-a cistigat greu si un set am cistigat eu, ceea ce pentru mine este extraordinar.
Acum sunt derutat fiindca cineva mi-a promis ca-mi face rost de un MIZUTANI SUPER ZLC . Zice ca ar fi mai bun decit ZHANG JIKE si acum nu mai stiu ce sa aleg.
- - - Actualizat - - -
Da, cu stilul aruncat am ,, terminat'' multe lemne
Eu zic sa-l luati pe ala pe care l-ati probat.
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
ZHANG JIKE super zlc este cotat un lemn off simplu,cu mai mult control,pe cand MIZUTANI super zlc,face parte din lemnele off+,deci cu mai mic control.Trebuia sa insistati la persoana care v-a dat lemnul sa-l probati,sa vi-l vanda.Poate reusiti s-o convingeti sa vi-l vanda,chiar daca va costa ceva mai mult.Succes in acest sens.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Sa-i dati prietenului care v-a lasat atatea zile ZJ Super ZLC-ul si un comision pentru marinimia lui...eu dorm cu lemne de 4 milioane sub cap de frica sa nu le pierd iar altcineva imprumuta lemn de 4 ori mai scump...vreau si eu prieteni dintr-astia !TRUST NO ONE !
Comentariu
senior- 24.mar.2013
- 356
- Timișoara
- 46
Likes given: 4Likes received: 128
Am deschis net-ul si cand am vazut anuntul am zis ca e o gluma buna....urmatorul anunt va fi:cumpar iarba pentru Super ZLC???
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Postat în original de Gabriel Curut Vezi postAm deschis net-ul si cand am vazut anuntul am zis ca e o gluma buna....urmatorul anunt va fi:cumpar iarba pentru Super ZLC???
- - - Actualizat - - -
Postat în original de danmihai Vezi postSa-i dati prietenului care v-a lasat atatea zile ZJ Super ZLC-ul si un comision pentru marinimia lui...eu dorm cu lemne de 4 milioane sub cap de frica sa nu le pierd iar altcineva imprumuta lemn de 4 ori mai scump...vreau si eu prieteni dintr-astia !
Oricum, eu i-am spus ca nu as avea curajul sa fac acelasi gest pentru el.
Pacat ca nu vrea sa-mi vinda lemnul.
Comentariu
Dle Matei,daca v a placut ZJ szlc asa mult nu cred ca MJ szlc va va place la fel,eu am trecut de la ZJ la MJ si sunt singurul dintre cei carora le place mai mult Mizutani 'ul (eu fiind o ciuca cu acte,cei care au probat ambele lemne fiind antrenori sau superjucatori
Zhang Jike Szlc=control imens,intr adevar pune mingea'cu mana' dar mai lent(fata de MJ),cu ceva vibratii,manerul e perfect(vorbesc de cel concav pe care l am avut)n am avut paleta sa stea asa bine in palma
Mizutani Jun Szlc=viteza,rigid,mai bun de la distanta,control incredibil pt off+(dar cum spuneam,sub ZJ,diferenta e mica,dar e)
Comentariu
Despre ZJ Super ZLC pot spune ca in momentul in care pui paleta in mana simti ca ai jucat dintotdeauna cu ea. Este super....blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
senior- 15.mar.2010
- 345
- Hunedoara
- 49
Likes given: 2Likes received: 10
Postat în original de gruia_lu_novac Vezi postMare grija... Cu lemnul asta o sa faci MP de OPEN...��
P.S. Sper ca nu te-am suparat... Daca intrec masura cu bascalia, te rog sa imi atragi atentia...Butterfly Timo Boll ALC ST FH: Yasaka Rakza 7 soft BH: Yasaka Rakza 7 soft
Comentariu
Un sfat : probati lemnul INAINTE de a-l cumpara ! Eliminati sau nu ideea de original ori fake ( acum vreo 3 saptamani, vindea cineva din București unul cu vreo 800 ron pe un site de anunturi , in situatia in care pretul unui ZJ Super ZLC nu scade sub 1000 ron ) si aflati cu ocazia asta si daca merita banutzii !TRUST NO ONE !
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3889
- Deva
- 74
Postat în original de gruia_lu_novac Vezi postIesi mai ieftin daca cumperi meciurile... E doar o sugestie...
P.S. Sper ca nu te-am suparat... Daca intrec masura cu bascalia, te rog sa imi atragi atentia...
Intr-adevar, m-ai suparat foarte tare, asa incit trebuie sa-mi cumperi impacarea cu o bere
Comentariu
senior- 15.mar.2010
- 345
- Hunedoara
- 49
Likes given: 2Likes received: 10
Postat în original de mateidumitru Vezi postEste mai ieftin dar nu ai aceeasi satisfactie.
Intr-adevar, m-ai suparat foarte tare, asa incit trebuie sa-mi cumperi impacarea cu o bereButterfly Timo Boll ALC ST FH: Yasaka Rakza 7 soft BH: Yasaka Rakza 7 soft
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:13.Procesare...X
Comentariu