Valabil
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
butterfly bryce speed fx si nittaku tornado king
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
Lemnul este vândut.
Adaug la vanzare fata xiom vega pro roșie max uzura moderata burete impecabil, are și ambalajul original, pret 60 lei.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Postat în original de adishorul Vezi postDe vanzare fata xiom vega pro roșie max uzura moderata burete impecabil, are și ambalajul original, pret 60 lei.
Comentariu
Postat în original de Teodor1 Vezi postVa salut ! O mica nedumerire ... Cine citeste ascest anunt si apoi,2 posturi mai jos, citeste "Reducere pret 100 lei",ce sa inteleaga ? Ca va cumpara fata si va primi si 40 lei de la d-voastra ( ) sau ca pretul de magazin a fost 160 lei ? Nu vreau sa fiu rautacios sau carcotas,dar mi s-a parut putin confuz ... Stima !
Valabil vega pro http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...-pro-rosie-max
Sper ca acum e mai ușor de identificat oferta actuala urmând linkul de pe rândul anterior )Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Comentariu
Lemne de vânzare:
- butterfly sk7 concav 86 grame stare foarte buna cutia originala + factura de la tt - shop - 250 lei,
- butterfly primorac EX concav 84 grame made in japan stare foarte buna cutia originala japoneza + dovada achizitiei din Japonia - 210 lei,
- galaxy yinhe earth 4 concav 90 grame lemn chinezesc elastic pt topspin în stare foarte buna construcție similara cu nittaku violin, fără cutie cumpărat achiziționat din Germania am și dovada achizitiei, lemnul se gasea și la noi pe tt mall cu 220 lei eu îl dau cu 110 lei.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Toate cele 3 lemne valabil la vanzare.
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...l=1#post236883Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Salut! Ai mp pentru BTY SK7Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Bună dimineața, poze Vă rog cu Sk7. Mulțumesc R.Cristian
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind TapatalkLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
Postat în original de Rozenfeld.IT Vezi postBună dimineața, poze Vă rog cu Sk7. Mulțumesc R.Cristian
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind TapatalkNittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Ok.multumesc, o zi plăcută (dacă nu-l ia anunță -mă te rog!😊
Trimis de pe al meu SM-N910F folosind TapatalkLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:16.Procesare...X
Comentariu