Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
As dori sa modific data concursului de la Botoșani.
Am reusit sa rezerv sala Polivalenta pentru data de 28 martie. Vad ca in aceeasi zi este un turneu la Targoviște respectiv Arad ceea ce nu cred ca ar deranja pe organizatorii celor doua locatii desfasurarea unui concurs si la Botoșani.
Rog confirmarea datei.
Multumesc.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Florin te rog sa modifici si data turneului de la Botoșani.
Am perfectat inchirierea salii polivalente si ramane data certa data de 28 martie.
Multumesc.
Se doreste organizarea unui turneu A in data de 27 iunie 2015 la Slatina. Conditiile de distanta se respecta fata de celelalte turnee! Va rog confirmarea in Calendar 2015!
In sambata Floriilor intentionez sa fac un turneu B la Fălticeni,fac acest anunt din timp pentru a nu ma intersecta cu alti organizatori din zona.Stiu ca pentru participantii de religie catolica este Pastele dar nu am gasit alta data libera.Motivul este urmatorul : am intrat in posesia a vreo 15 calendare faine,distribuite de F.R.T.M.(ii multumesc dlui Nicolae Stelian pe aceasta cale).10 din ele vor fi distribuite gratis participantilor la acest turneu,prin tragere la sorti,restul vor intra in posesia castigatorilor
Incerc sa pun o imagine cu calendarul,sa vedem daca reusesc
Buna ziua ,in urma discutiilor cu Adi Lazaroiu si cu domnul Codreanu de la Buzău,am facut o rocada intre turnee ,astfel vom face pe 2 mai la Călărași(atunci e sala libera),iar la Buzău ramane pe 9 mai.Multumim pentru intelegere,se poate face modificarea in calendar!
Doresc sa organizez un turneu A in data de simbata 23 Mai, cu ocazia zilelor Piteștiului (se implinesc 627 ani de la prima atestare documentara). Mai sunt in aceeasi zi la Lugoj si la Focșani.
Daca nu se poate simbata, atunci duminica 24 Mai. Multumesc pentru un raspuns, ca sa pot rezerva sala.
Constanța nu mai poate organiza Turneul A din 13 Iunie 2015,sala ocupată,Federația a am?nat un Turneu de Juniori din 22-24 Mai pe 12-14 Iunie la Constanța
Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Tabara din Mangalia de la sfarsitul lui august se mai organizeaza? Am inteles ca a ramas o saptamana din doua.
Da se mai organizeaza,mai ramane de stabilit exact perioada,dar din ultimele discutii avute cu Domnul Chiurtu perioada pentru care se negociaza acuma este 28 August 4(5) Septembrie.O sa anuntam pe postul Tabere si Stagii de pregatire de la sectiunea Locuri unde ne antrenam.
In data de 23 mai se programeaza un turneu A la Dej (organizatori Pop Danut si Dezso Lorand), fata de celelalte 3 turnee sint distante de peste 300 km.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
In urma discutiei cu reprezentantul zonal si prin amabilitatea domnului Fratea, am cazut de acord ca este mai bine sa reprogramam turneul de la Călărași pentru data de 13 iunie 2015.Am luat in calcul faptul ca multi amaturisti sunt plecati in week viitor,dar si cheltuielile de organizare..Multumesc pentru intelegere....
Concursul A din 22 August de la Dumbravita se mai tine?
Tocmai aseara am vorbit cu D-na Huszar in legatura cu sala Polivalenta si se pare ca exista o intarziere de executie si inca nu se poate inaugura pe data de 22 August si am hotarat impreuna amanarea Turneului A .O data ulterioara o sa comunicam in timp util in cazul gasim o sambata disponibila.
Scuze de aceasta amanare dar multumim de intelegere.
EMI
Tocmai aseara am vorbit cu D-na Huszar in legatura cu sala Polivalenta si se pare ca exista o intarziere de executie si inca nu se poate inaugura pe data de 22 August si am hotarat impreuna amanarea Turneului A .O data ulterioara o sa comunicam in timp util in cazul gasim o sambata disponibila.
Scuze de aceasta amanare dar multumim de intelegere.
EMI
Pe data de 17 Octombrie dorim sa organizam un Turneu A la Dumbravita ,odata cu oficierea salii Polivalente de sport din localitate.
Multumesc anticipat EMI
Deoarece Serbarile Toamnei din Valenii de Munte au fost anuntate in perioada 30 oct - 1 nov 2015, cu acceptul lui Marcel Giosan va rog sa inversati datele celor doua turnee :
Valenii de Munte 31 octombrie
Brăila 7 noiembrie.
Distanta dintre Valenii de Munte si Mediaș fiind mai mica de 300 km, am primit si acceptul lui Dragos Temelie pentru disputarea simultana cu turneul de la Mediaș.
Multumesc
Comentariu